Ποιους διάσημους θα δούμε στο Survivor 2;

Πολλοί είναι αυτοί που ελπίζουν ότι τις πρώτες ημέρες του καινούργιου χρόνου θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για να λάβουν μέρος στο δεύτερο κύκλο του «Survivor». Μετά την επιτυχία που σημείωσε ο πρώτος κύκλος του ριάλιτι χιλιάδες είναι αυτοί που θέλουν να λάβουν μέρος με αποτέλεσμα να έχει σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών.

Και δεν αναφέρομαι μόνο στους «μαχητές», δηλαδή σε πρόσωπα που δεν θα προέρχονται από το χώρο του εγχώριου θεάματος και αθλητισμού, αλλά και στην ομάδα των «διασήμων», στους επώνυμους και αναγνωρίσιμους δηλαδή, αφού δεκάδες είναι αυτοί που ευελπιστούν να συμμετέχουν για να κερδίσουν… ό,τι είναι να κερδίσουν από τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι.

Αυτή την περίοδο έχουν ξεκινήσει οι ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ότι είναι σε φυσική κατάσταση και από αυτούς θα επιλεγούν τελικά οι 24 διαγωνιζόμενοι που θα απαρτίζουν τις δύο ομάδες. Από τις εξετάσεις λοιπόν θα περάσουν γύρω στα είκοσι άτομα από την κάθε ομάδα αλλά κάποιοι είναι σε… προτεραιότητα.

Αν κι έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά ονόματα, σύμφωνα με .έγκυρες πληροφορίες μου η «A’ list», αυτοί δηλαδή που είναι πολύ κοντά στη συμφωνία για να είναι στην ομάδα των «διασήμων» είναι με αλφαβητική σειρά, οι:

-Μιχάλης Αρναούτης, μποξέρ

-Γιάννης Βαρδής, τραγουδιστής

-Δημήτρης Βλάχος , παρουσιαστής

-Δανάη Γεωργαντά, vlogger

-Γιάννης Δρυμωνάκος, πρωταθλητής κολύμβησης

-Κατερίνα Ηλιάδη, αθλήτρια μπάσκετ

-Νέρι Καστίγιο, πρώην ποδοσφαιριστής

-Στέλιος Κρητικός, ηθοποιός

-Μιχάλης Μουρούτσος, Ολυμπιονίκης στο Taekwondo

-Νάσος Παπαργυρόπουλος, ηθοποιός

-Νίκη Πετρουλάκη, καθηγήτρια yoga

-Όλγα Φαρμάκη, μοντέλο

Το πόσοι από αυτούς θα φτιάξουν τελικά βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο θα εξαρτηθεί όχι μόνο από τις ιατρικές εξετάσεις αλλά και από άλλους παράγοντες. Ωστόσο, όπως ανέφερα, αυτά είναι τα δώδεκα πρόσωπα που βρίσκονται σε προτεραιότητα από την εταιρεία παραγωγής για να είναι στην ομάδα των «διασήμων» στον καινούργιο κύκλο του «Survivor» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ την Κυριακή 21 Ιανουαρίου.

 

Πηγή: newsit