Ποια αγόρια θα συναντήσεις στα 20 σου;

Οι τύποι των αγοριών που θα συναντήσεις κατά την δεκαετία των 20 σου είναι πολλοί.

 

Ο εξαφανισμένος:
Ξέρεις πολύ καλά για ποιον μιλάω. Αυτόν τον τύπο που σε έστησε στο ραντεβού και που θα συνεχίσει να το κάνει. Κλείνετε ραντεβού, όλα καλά κι όλα ωραία μέχρι εδώ. Λίγες ώρες πριν λαμβάνεις ένα μήνυμα που σου λέει ότι τελικά δε θα τα καταφέρει σήμερα. Φυσικά είναι τόσο προσεκτικός και γλυκούλης που λες «Εντάξει. Σιγά κάτι θα έτυχε, συμβαίνει». Είναι η πρώτη φορά όμως! Αυτό θα γίνεται για όλες τις υπόλοιπες φορές. Ο τύπος αυτός θα φροντίζει να σου δίνει αρκετά, ώστε να σε κρατάει εκεί με ζωντανές ελπίδες. Η κατάσταση αυτή δε θα αλλάξει όμως φίλη μου. Δεν είσαι στις προτεραιότητες σου και ίσως δε θα γίνεις και ποτέ! Άστο καλύτερα.

Ο ψευτο-ρομαντικός:
Είναι αυτός που έχετε μια δήθεν ρομαντική σχέση. Είναι η περίπτωση που σου δίνει αρκετά και σε κάνει να πιστεύεις ότι κάτι ρομαντικό θα συμβεί ανάμεσα σε εσένα και εκείνον αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν υπάρχει ουσιαστικός δεσμός, ούτε δέσιμο μεταξύ σας. Απλά κάνετε όλα τα ρομαντικά κλισέ που κάνει ένα ζευγάρι για να καταφέρετε να γίνεται ένα από αυτά τα ζευγάρια. Μόνο που δε θα γίνεται! Αν δεν υπάρχει αυτό το κάτι απ’ την αρχή, η σπίθα όπως λέμε, στη συνέχεια είναι δύσκολο να αλλάξουν τα πράγματα. Μη χάνεις τον καιρό σου!

Ο παιδικός έρωτας:
Όλες είχαμε αυτόν τον παιδικό έρωτα που δεν αναπτύχθηκε ποτέ. Τον βρίσκεις ξανά μετά από χρόνια και λέτε να το πάρετε από εκεί που το αφήσατε. Στην αρχή πάει καλά. Είναι όλα όμορφα, γλυκά και κάπως παιδικά. Θυμάσαι το παρελθόν, το αναβιώνεις λίγο αλλά δε σου βγαίνει ακριβώς όπως θα έπρεπε! Κρίμα. Οι άνθρωποι αλλάζουν καμιά φορά, δεν είναι όλα όπως τα άφησες. Αν θέλεις να προχωρήσεις αυτή τη σχέση απλά σιγουρέψου ότι είναι αυτό που θέλει ο ενήλικος εαυτός σου και όχι το κοριτσάκι που ήσουν τότε.

Ο Tinder Match:
Εχμμ, τα είπαμε ξανά για το Tinder. ( http://www.savoirville.gr/mia-evdomada-sto-tinder/ ). Τσατάρεις στο Tinder και κάπου εκεί ανάμεσα σε αγνώστους βρίσκεις κάποιον που είναι οκ. «Εδώ είμαστε» λες. Και πάνω εκεί που νομίζεις ότι βρήκες έναν από τους λίγους νορμάλ στον κόσμο του Tinder, τελικά δεν είναι και τόσο. Αργείς λίγο να το καταλάβεις όμως, τόσο μέχρι το ραντεβού. Ξαφνικά απέναντι σου έχεις κάποιον που δεν είναι ακριβώς όπως τον είχες φανταστεί. Όχι εξωτερικά αλλά εσωτερικά! Είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που περίμενες και από αυτό που σου έδειξε. Ήρθε η ώρα να καλέσεις διακριτικά μια από τις emergency calls σου, κάποιον να σε σώσει!!

Ο με προβλήματα δέσμευσης: 
Και τον λέμε έτσι για να τον πούμε ευγενικά. Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανδρών με προβλήματα δέσμευσης. Το ανώτερο γκρουπ: είναι ξεκάθαροι εξ’ αρχής, ειλικρινείς στο τι θέλουν και τι ψάχνουν και όλα οκ. Το άλλο γκρουπ όμως, γνωστοί και ως Μαλ**** δε θα πει κάτι. Θα σε οδηγήσει σε σχέση χωρίς να το θέλει, θα σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι οκ  με τη δέσμευση, αλλά στη συνέχεια θα φρικάρει και θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Θα φύγει χωρίς προειδοποίηση, χωρίς να αναφέρει κάτι, έτσι απλά κι ωραία! Το μόνο που ευχόμαστε είναι τον αναγνωρίσεις απ’ την αρχή!

 

Πηγή:savoirville