Δέκα μαθήματα αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης - Εγγραφές σε Ηράκλειο και Χανιά στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο

  • Τετάρτη, 27 Δεκέμβριος 2017 08:33
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον B΄κύκλο μαθημάτων του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου  στα τμήματα Ηρακλείου και Χανίων, της διδακτικής περιόδου 2017-18 με θέμα: «10 μαθήματα αυτοεκτίμησης & αυτοπεποίθησης».

Σε αυτά τα μαθήματα οι συμμετέχοντες  θα αναγνωρίσουν το επίπεδο αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης τους, και θα μάθουν στρατηγικές άμεσα εφαρμόσιμες, για το πώς να ενισχύσουν  αυτά τα στοιχεία. Θα μάθουν πώς να ανακαλύψουν και να αναδείξουν  την καλύτερη έκδοση του εαυτού τους, με σκοπό να οδηγηθούν σε μια καλύτερη προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή.
Θα αναλυθούν θέματα όπως: Τι είναι αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση και πώς καλλιεργούνται. Επιτυχία/αποτυχία και χαμηλή ή υψηλή αυτοπεποίθηση/αυτοεκτίμηση. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ατόμου με χαμηλή ή υψηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Τι κερδίζουμε, τι χάνουμε έχοντας ή όχι αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Πως αναγνωρίζουμε τα δυνατά μας σημεία. Πώς διαχειριζόμαστε τις αποτυχίες και τις επιτυχίες μας κ.α.
Με την ολοκλήρωση του Κύκλου Μαθημάτων οι σπουδαστές  κι έχοντας τηρήσει τον κανονισμό παρακολούθησης  λαμβάνουν το σχετικό Πιστοποιητικό Σπουδών.
Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής. Ειδική έκπτωση συνδρομής για ομαδικές εγγραφές 5 ατόμων, για ανέργους, πολύτεκνους, άτομα ΑΜΕΑ και μονογονεϊκές οικογένειες.

Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας  και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr  Οι ομαδικές εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά.
Θέσεις είναι περιορισμένες.

Στο τμήμα Ηρακλείου Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:30 έως 20:00, στην αίθουσα της Παγκρήτιας Συναιτεριστικής Τράπεζας

στη Λωφόρο Ικάρου 5.

Περισσότερες πληροφοφρίες : www.alp.gr  6936004242 - 6932447016 

 

Στα Χανιά έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:30 έως 20:00, στην αίθουσα της Συναιτεριστικής Τράπεζας Χανίων, Ελ. Βενιζέλου 28.

Περισσότερες πληροφορίες: www.alp.gr τηλ: 2821501060-6932447016

To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο λειτουργεί υπό την  αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και της Κ.Ε.Δ.Ε.

Αφηστε καποιο σχολιο