Τύποι αντρών που είναι καλύτερα να αποφεύγεις

Υπάρχουν άνδρες που καλύτερο θα ήταν να τους αποφεύγεις. Είναι εκείνοι που, παρόλο που μπορεί να είναι αρχικά τουλάχιστον γοητευτικοί, σίγουρα δεν έρχονται για να αφήσουν τελικά τις καλύτερες εντυπώσεις!

Ο εξυπνάκιας: Εκείνος που λέει συνέχεια αστεία, που είναι εξαιρετικά ανώριμος, που δεν έχει αίσθηση του χιούμορ (αλλά πιστεύει το αντίθετο), που δεν έχει την κουλτούρα που αναζητάς (αν και θεωρεί πως είναι πανταχού παρόν γνώστης).

Ο κλαψιάρης: Eκείνος που βλέπει το ποτήρι μισοάδειο, που γκρινιάζει ανά πάσα στιγμή γιατί κατά βάθος θέλει τη μαμά του, που δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση, που ζει συνέχεια το δράμα του σαν να παίζει στη μεγαλύτερη σαπουνόπερα.

Ο αναξιόπιστος: Εκείνος που συνέχεια στέλνει κρυφά μηνύματα, μιλάει στο τηλέφωνο αλά ποτέ δεν λέει με ποιον, που εξαφανίζεται για κάποιο διάστημα, που δεν εκμυστηρεύεται πολλά από την προσωπική του ζωή (θέλεις κι άλλα;)

O φιγουρατζής: Εκείνος που θα δείξει ένα πολύ πετυχημένο προφίλ, που θα σε βγάλει στα καλύτερα εστιατόρια, που θα σε εντυπωσιάσει με τον κύκλο των φίλων του, που θα σου πάρει μερικά δωράκια και που στο τέλος θα εξαφανιστεί.

 

Πηγή: faysbook