Νέο κατάστημα σούπερα μάρκετ ΣΥΝ.ΚΑ στην ιεράπετρα.

  • Σάββατο, 23 Δεκέμβριος 2017 09:22
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Συνεχίζοντας σταθερά το πλάνο της ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού του δικτύου τους, τα σούπερ μάρκετ  SYN.KA, άνοιξαν ένα ακόμα νέο κατάστημα στο νομό Λασιθίου, στην Ιεράπετρα στην οδό Παπαγεωργίου 18 και Ηρώων Πολυτεχνείου.

Ουσιαστικά, αποτελεί το 2ο κατάστημα στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Σε ένα σύγχρονο κτίριο, 1.150 τ.μ. οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, ντόπια κρέατα, ποικιλία προϊόντων τοπικών παραγωγών, κάβα, είδη σπιτιού και προσωπικής περιποίησης.

Ο Συνεταιρισμός καταναλωτών πιστός στις αρχές του, θα συνεχίσει να στηρίζει τα τοπικά προϊόντα, να εξελίσσει τις υπηρεσίες του και να προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία μέσα στα καταστήματά του, πάντα προς όφελος των καταναλωτών.

Το κατάστημα επισκέυτηκαν χτες ο αντιπρόεδρος των SYNKA Δημήτρης Αλεξάκης, ο γενικός διευθυντής Ανδρέας Χιωτάκης, ο υπεύθυνος προσωπικού Μιχάλης Καπνισάκης και ο πρόεδρος των εργαζένων Γιάννης Χατζάκης.

Σήμερα και αύριο στα ξαταστήματα ΣΥΝ.ΚΑ στην Αναγνώστου Γογονή στα Χανιά και στο κατάστημα στους Αγίους Αποστόλους μπορούν τα παιδιά να δουν τον Άγιο Βασίλη, να φωτογραφηθούν  μαζί του αλλά και να σας κεράσει πολλές πολλές λιχουδιές!

Αφηστε καποιο σχολιο