Οι Χριστουγεννιάτικες απαιτήσεις πελατών σε εταιρείες με ιδιωτικά τζετ

  • Παρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2017 14:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ταξίδια

Οι εταιρείες ιδιωτικών τζετ είναι γνωστό ότι ικανοποιούν κάθε ανάγκη των πλούσιων πελατών τους, όπως η άφιξη σε κόκκινο χαλί, ο προσωπικός βοηθός, και η αφθονία της ροής σε σαμπάνια. Αλλά αυτό προφανώς δεν αρκεί για μερικούς υπερ-πλούσιους επιβάτες.

Το Business Insider απευθύνθηκε στην Victor, μια υπηρεσία ενοικίασης ιδιωτικών τζετ κατά παραγγελία, για τα πιο εξωφρενικά αιτήματα που έλαβαν κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, και μερικά ήταν αρκετά διασκεδαστικά.

Εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε πως ένας πελάτης ζήτησε το αεροσκάφος, για το ταξίδι στη Λαπωνία της Φινλανδίας, να έχει πλήρη χριστουγεννιάτικο διάκοσμο για τη χαρά των παιδιών του».

Τι ήταν αυτά που ήθελαν;

1. Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, κρασί και πίτες.

2. Έναν DJ να παίζει Χριστουγεννιάτικα χιτ...

3. ...και να προβάλλονται Χριστουγεννιάτικες ταινίες

4. Πλήρη εορταστικό διάκοσμο

5. Χριστουγεννιάτικο δείπνο με πλούσιο... γαρνίρισμα. «Υπήρχε ψητή γαλοπούλα, γέμιση, πατάτες, χοιρινό και λαχανάκια βρυξελλών, τα οποία δημιουργήθηκαν από το κέτερινγκ».

6. Μπολ με λιχουδιές για τα κατοικίδια της οικογένειας.

Και δε λαμβάνει η εταιρεία παράξενα αιτήματα μόνο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

«Έχουμε επιτρέψει την ανακαίνιση μιας καμπίνας τζετ για ένα γάμο - πλήρης με μπαλόνια, τραπέζια, μπουφέ, πολυόροφες τούρτες, και κονσόλα DJ», σημείωσε ο εκπρόσωπος. Ασυνήθιστες απαιτήσεις γίνονται και στην τροφοδοσία. Ο Victor δήλωσε ότι συνεργάζεται με την On Air Dining, μια εταιρία κέτερινγκ προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες τους "όμορφες εκδηλώσεις"».

Η εταιρεία έχει στα πούπουλα και τα κατοικίδια -σκυλιά, γάτες και ότι άλλο είδος διαθέτει ο πελάτης- ώστε να πετάξουν με ασφάλεια και στιλ στο πλευρό των αφεντικών τους. «Ένας πελάτης μας ζήτησε να του φτιάξουμε γκουρμέ τροφή για τα σκυλάκια του... Έχουμε μεταφέρει δέκα κουνελάκια, ένα Λαμπραντόρ 80 κιλών».

news.gr