Οι νικητές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Ένας άκρως φαντασμαγορικό σόου που κράτησε πάνω από τέσσερις ώρες επεφύλαξε ο μεγάλος τελικός του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Έπειτα από μία μεγάλη πορεία με πολλά ταλέντα και εκπλήξεις στο show, oι τηλεθεατές κλήθηκαν να ψηφίσουν ανάμεσα στους δώδεκα που πήραν τα εισιτήρια από τους ημιτελικούς και παρουσίασαν στην σκηνή του talent show τις τελευταίες τους perfomances.

Εμφανίσεις που συγκίνησαν και καθήλωσαν, εκπλήξεις, συμμετοχή των κριτών και λαμπερές παρουσίες όλοι οι φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν την ψήφο του κοινού.

Τελικά οι μεγάλοι νικητές ήταν η χορευτική ομάδα House of Drama η οποία επικράτησε του επίσης χορευτικού διδύμου των Ντίνου Κάντη και Κυριάκου Ευθυμίου.Το βραβείο που κέρδισαν οι House of Drama είναι το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ καθώς και ένα αυτοκίνητο.

Η χορευτική ομάδα από τη Θεσσαλονίκη εντυπωσίασε το κοινό με την παρουσίαση του στον μεγάλο τελικό του show ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν και οι έτεροι φιναλίστ με το ρεκόρ που έκαναν και τα 134 ποτήρια και το ένα στολισμένο καραβάκι στο κεφάλι του Ντίνου Κάντη.

newsbeast