Όσα θα καταλάβεις μόνο εσύ που λατρεύεις τα Χριστούγεννα

Διανύουμε τον καλύτερο μήνα του χρόνου (ναι, ο Δεκέμβριος κερδίζει και τον Απρίλιο που είναι ο ιδανικός μήνας για να υπάρχεις γενικότερα στη γη, καθώς έχει τέλεια θερμοκρασία, μην τα ξαναλέμε αυτά) και ταΧριστούγεννα έχουν δώσει λίγη από τη λάμψη και τη ζεστασιά τους στην βαρετή καθημερινότητά μας.

Τα στολισμένα δέντρα έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα σαλόνια, οι δρόμοι έχουν βάλει τα καλά τους και όλα φαίνονται ένα τσικ καλύτερα το βράδυ γιατί τα φωτάκια μεταμορφώνουν τις σκοτεινές γωνιές της πόλης. Αν, λοιπόν, αγαπάς τα Χριστούγεννα, όπως εμείς εδώ στο Ladylike τότε η παρακάτω λίστα θα μιλήσει στην καρδιά σου!

 

Όταν μπαίνει ο Δεκέμβριος αντιδράς ψύχραιμα #not
Η ανυπομονησία σου για την 1η Δεκεμβρίου συναγωνίζεται επάξια με αυτή που έχεις για την 25η Δεκεμβρίου-μην σου πω και λίγο παραπάνω γιατί την ημέρα των Χριστουγέννων στεναχωριέσαι που χρειάζεται να περιμένεις 365 μέρες για τα επόμενα Χριστούγεννα. (Παράνοια, ναι).

Ενθουσιάζεσαι με την προσθήκη των μελομακάρονων στη διατροφή σου
Ακόμα και αν είσαι team κουραμπιές ενθουσιάζεσαι απίστευτα που μπορείς πλέον να απολαύσεις το αγαπημένο σου γλυκό σε αφθονία.

Όποτε βλέπεις στολισμένα δέντρα/δρόμους χαίρεσαι σαν μικρό παιδί
Τι και αν είσαι 30 χρονών, εξακολουθείς να μαγεύεσαι από τα στολισμένα δέντρα και δεν έχεις καλύτερο από το να περπατάς στους στολισμένους δρόμους της πόλης.

Στην τηλεόρασή σου παίζουν μόνο χριστουγεννιάτικες ταινίες
Προφανώς και έχεις ετοιμάσει την watchlist σου με όλες τις αγαπημένες σου χριστουγεννιάτικες ταινίες, την οποία και βλέπεις ευλαβικά κάθε χρόνο.

Φοράς περήφανα τα ugly Christmas πουλόβερ σου
Καταρχάς δεν θεωρείς άσχημα τα ugly Christmas πουλόβερ σου και πολύ καλά κάνεις (κάτι που στηρίζουμε απόλυτα) για αυτό και τα ενσωματώνεις στα καθημερινά σου outfits.

Ακούς μόνο χριστουγεννιάτικα τραγούδια
Αν η Mariah έβαζε στην άκρη 1 ευρώ κάθε φορά που άκουγες το ''All i want for Christmas is you'' θα είχε αγοράσει ακόμα περισσότερα διαμάντια. Just saying.

Στολίζεις το γραφείο, το αυτοκίνητο, το κινητό, το σκύλο σου
Εξοπλίζεσαι με αρκετές σειρές λαμπάκια, τις οποίες κρεμάς στο κουρτινόξυλο του δωματίου, στο γραφείο σου, στο ταμπλό του αυτοκινήτου και ΠΡΟΦΑΝΩΣ αγοράζεις χριστουγεννιάτικη στολή για το κατοικίδιό σου ενώ το κινητό σου έχει ΚΑΙ χριστουγεννιάτικο φόντο ΚΑΙ χριστουγεννιάτικο ήχο.

Κάνεις τα καλύτερα δώρα με τα πιο εντυπωσιακά περιτυλίγματα
Κανείς- ΚΑΝΕΙΣ δεν δίνει καλύτερα δώρα από εσένα γιατί αφενός φροντίζεις να αγοράσεις ξεχωριστά δώρα και αφετέρου γιατί προσέχεις πολύ το περιτύλιγμα. Η λέξη κλειδί είναι φυσικά ''γκλίτερ'' και χρωματιστά χαρτιά περιτυλίγματος.

Αλλάζεις θέση στις μπάλες του δέντρου για να μην στεναχωριούνται
Τι, όχι; Μόνο εγώ; Εντάξει, λοιπόν, θα το πω, δεν θα ντραπώ. Στεναχωριέμαι για τα στολίδια που βρίσκονται στο πίσω μέρος του δέντρου για αυτό και τους αλλάζω θέση ώστε να μην περνάνε όλες τις γιορτές κρυμμένα.

Χαζεύεις τα λαμπάκια του δέντρου (με τις ώρες)
Δεν εννοώ να κοιτάς μόνο τα λαμπάκια που αναβοσβήνουν, αλλά γενικά φροντίζεις να περάσεις χρόνο κοντά στο δέντρο, π.χ συνηθίζεις να ξαπλώνεις στον καναπέ δίπλα στο δέντρο για να διαβάσεις το βιβλίο σου, κυρίως γιατί σου θυμίζει τα απογεύματα που περνούσες δίπλα του παίζοντας, όταν ήσουν παιδί.

 

Υ.Γ. Φοβάσαι κάθε χρόνο για το ποσό της Δ.Ε.Η μετά τα Χριστούγεννα, αλλά το ζεις κάθε χρόνο.

 

Πηγή: ladylike