O Τζάστιν Τριντό ο πιο σέξι ηγέτης του πλανήτη

Στην 6η θέση φιγουράρει ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν και στην 11η ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο 45χρονος Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό αναδείχτηκε  ο πιο σέξι ηγέτης του πλανήτη στη λίστα που κατάρτισε η εταιρεία δημοσίων σχέσεων JD and Kate Industries, η οποία διατηρεί την ιστοσελίδα hottestheadsofstate.com.

Στις 4 επόμενες θέσεις βρίσκονται η 37χρονη Νεοζηλανδή πρωθυπουργός Τζασίντα Άρντερν, ο βασιλιάς του Μπουτάν Γίγκμε Κεσάρ Ναμγκιάλ Βανγκτσούκ (με την σύζυγό του θεωρούνται ο «Ουίλιαμ και Κέιτ των Ιμαλαΐων»), ο Ενρίκε Νιέτο, πρόεδρος του Μεξικό και ο Ζονοβέλ Μουαζέ, ο μελαψός πρόεδρος της Αϊτής.

Στην 6η θέση φιγουράρει ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και στην 11η ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Στη θέση 26 εμφανίζεται ο Βλαντιμίρ Πούτιν, στην 50η η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, στην 55η ο Πάπας Φραγκίσκος ενώ και η Άγκελα Μέρκελ (69η) και η βασίλισσα Ελισάβετ (95η) συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τους 199 πιο σέξι ηγέτες του κόσμου!

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης καταλαμβάνει την 185η θέση.

Προς το τέλος, η λίστα γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα αφού τρίτος από το τέλος, στην θέση 197, εμφανίζεται ο Ελληνας πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος - μόλις δύο θέσεις πάνω από τον Μουγκάμπε της Ζιμπάμπουε και τον Κιμ Γιον Ουν της Βόρειας Κορέας...

news.gr