Πέντε παράξενα πράγματα που αναστατώνουν τους άνδρες

Οι επιστήμονες αναφέρουν πως οι άνδρες «ανάβουν» με συγκεκριμένες γυναικείες συμπεριφορές. Έρευνες που έχουν γίνει έχουν αποδείξει πως ΑΥΤΑ τα 5 πράγματα αναστατώνουν τους άνδρες περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Δείξε πόσο ευάλωτη είσαι
Είναι γεγονός πως τους άνδρες δεν τους ελκύουν γυναίκες που είναι αφιερωμένες στην επαγγελματική τους καριέρα. Ερευνητές αναφέρουν πως για να είναι μια γυναίκα ελκυστική θα έπρεπε να δείχνει λίγο ευάλωτη μπροστά στα μάτια ενός άνδρα.

Βοήθησε τους γύρω σου
Σύμφωνα με έρευνα στο British Journal of Psychology όταν μια γυναίκα βοηθάει τους γύρω της ή προσφέρει εθελοντική βοήθεια δείχνει πιο σέξι στα μάτια ενός άντρα.

Παίξτε…κρυφτό
Στους άνδρες αρέσουν οι γυναίκες που είναι παιχνιδιάρες. Γι’αυτό την επόμενη φορά που θα βγάλετε τα ρούχα σας μπροστά του γυρίστε από την άλλη μεριά και κρυφτείτε του. Θα τον κάνετε…τούρμπο.

Μαγειρέψτε
Επιστήμονες ανακάλυψαν πως η μυρωδιά από μια φρεσκοψημένη κολοκυθόπιτα σε συνδυασμό με το άρωμα της λεβάντας κάνει τους άνδρες να ξεσηκώνονται πολύ περισσότερο από τη μυρωδιά 29 γνωστών αρωμάτων. Για ποιο λόγο; Γιατί ο συνδυασμός αυτών των δύο μυρωδιών τους θυμίζουν όμορφες αναμνήσεις και τους χαλαρώνουν ταυτόχρονα.

Φορέστε κόκκινα ρούχα
Δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός πως το κόκκινο χρώμα θεωρείται το χρώμα του πάθους. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εξωτερικό ερευνητές έδωσαν σε άνδρες φωτογραφίες γυναικών με διάφορες στιλιστικές προτιμήσεις και οι περισσότεροι βρήκαν πιο ελκυστικές τις γυναίκες με κόκκινα ρούχα.

faysbook.gr