Συλλέκτης vintage παντελονιών πούλησε στη Levis 50.000 παντελόνια του

  • Τρίτη, 19 Δεκέμβριος 2017 08:52
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Ο Jeff Fuller από την Νέα Υόρκη, ένας συλλέκτης vintage παντελονιών Levi’s ο οποίος είχε συγκεντρώσει 50.000 τέτοια παντελόνια...

Αυτά που γνωρίζουμε για αυτόν είναι ελάχιστα αφού ο ίδιος θέλει να κρατήσει χαμηλό προφίλ. Στο παρελθόν δούλευε ως τεχνολόγος, μέχρι που άνοιξε το δικό του vintage κατάστημα στη Σάντα Μόνικα, όπου και γεννήθηκε η αγάπη του αυτή για τα τζιν αυτά. Και παρά το γεγονός ότι έκλεισε το κατάστημά του στα μέσα των 90s, συνέχισε να μαζεύει αυθεντικά, made in USA, τζιν από τα 70s, 80s και 90s.

50.000 ζευγάρια μετά, σε μια έκθεση στο Λας Βέγκας, ο Jeff Fuller αποφάσισε να μιλήσει στον πρόεδρο του διάσημου brand, ο οποίος ενθουσιάστηκε με την τεράστια συλλογή, που εμφανίστηκε σαν θησαυρός.

Ο Jeff Fuller δεν γνώριζε την αξία της συλλογής.

Διατηρούσε όλα τα κομμάτια άψογα αποθηκευμένα και μετά από μερικούς μήνες που χρειάστηκε η ομάδα της Levi’s για να τα ελέγξει όλα, ένα προς ένα, -για να επαληθεύσει αν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, την αυθεντικότητα και χώρα κατασκευής τους-  αγοράστηκε η εντυπωσιακή συλλογή του Jeff.

Δεν γνωρίζουμε πόσα χρήματα εισέπραξε ο συλλέκτης, αλλά υποθέτουμε ότι το ποσό δεν θα ήταν διόλου ευκαταφρόνητο καθώς η εταιρεία ήθελε διακαώς να αποκτήσει τη μεγάλη συλλογή vintage τζιν.

pronews.gr

Αφηστε καποιο σχολιο