Όταν ο Christian Louboutin συνάντησε το Star Wars

To Star Wars συνάντησε τις διάσημες γόβες του σχεδιαστή Christian Louboutin και το αποτέλεσμα δεν απογοήτευσε. Οι γόβες θα πωληθούν online για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η ταινία «Star Wars: The Last Jedi» έκανε πρεμιέρα στις  κινηματογραφικές αίθουσες και ο διάσημος σχεδιαστής Louboutin βρήκε νέα πηγή έμπνευσης για τις εντυπωσιακές γόβες του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Louboutin σχεδίασε τις ψηλοτάκουνες γόβες του, με βάση τις τέσσερις ηρωίδες της ταινίας: Rey, Admiral Holdo, Captain Phasma και Rose Tico.

Τα παπούτσια παρουσιάστηκαν στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες, ενώ θα πωληθούν μέσω online δημοπρασίας στο Charity Buzz μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου.

Η πρωτοβουλία Star Wars: Force for Change θα διαθέσει το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων στο Ίδρυμα Starlight Children’s Foundation, το οποίο στηρίζει παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

Ο διάσημος σχεδιαστής σε ερώτηση για την πρόταση συνεργασίας που δέχτηκε από τη Disney και τη Lucasfilm ανέφερε ότι μπορεί αρχικά να θεώρησα ότι ο κόσμος μου να είναι μίλια μακριά από εκείνον του Star Wars, παρόλα αυτά όταν αντίκρισα τις εικόνες του κόκκινου πλανήτη Crait, κατάλαβα αμέσως γιατί σκέφτηκαν εμένα.

Κάθε ένα από τα τέσσερα παπούτσια της συλλογής είναι μοναδικά. Παρόλα αυτά όλα διαθέτουν πάνω τους ένα ειδικά σχεδιασμένο κόσμημα για να μοιάζει με το διαστημόπλοιο Tie Fighter.

 

Πηγή: ipop