Απλές κινήσεις για όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας

  • Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 14:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Σπίτι

Δημιουργήστε ένα σαλόνι που θα ευνοεί τη συντροφικότητα. Οι μονές πολυθρόνες δηλώνουν προτίμηση στην απομόνωση. Για αυτό προτιμάτε τους διθέσιους και αν επιμένετε στις πολυθρόνες τότε βάλτε δυο κοντά κοντά…

Αντικαταστήστε τις απεικονίσεις μοναχικών ή μελαγχολικών μορφών με εικόνες ευτυχισμένων ζευγαριών.

Αποφύγετε να βάλετε τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα. Αν χρειάζεστε κάτι για να κοιμηθείτε προτιμήστε ένα μυθιστόρημα.

Η κρεβατοκάμαρα δεν είναι ένα μέρος για να κοιμηθείτε. Μπορεί να γίνει μια ερωτική σπηλιά. Για αυτό επενδύστε σε χρόνο και σκέψη για να την κάνετε ένα δωμάτιο που σας αρέσει και αναζητάτε. Μην βάζετε φωτογραφίες της οικογενείας και ζωγραφιές των παιδιών σας.

Τα μεγάλα κρεβάτια χαρίζουν άνεση αλλά δυνατότητα απομάκρυνσης του ζευγαριού. Προτιμήστε ένα κλασικό διπλό και όμορφα σεντόνια σε ζωντανά χρώματα.

Προτιμάτε το κρεβάτι να έχει πρόσβαση και από τις δυο πλευρές. Ένα κρεβάτι στριμωγμένο στον τοίχο δεν είναι καλός οιωνός για την ερωτική σας ζωή.

Τονώστε την ενέργεια στο σημείο που συνδέεται με τον έρωτα. Βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά του σπιτιού και πρέπει να προσφέρει μια εικόνα τρυφερότητας και ζεστασιάς.

Τα χρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μας. Απαλές αποχρώσεις σε ροδακινί, κοραλί, σομόν για να προσελκύσετε έναν ρομαντικό τρυφερό σύντροφο, ή πιο έντονες πινελιές σε μπορντό, καρπουζί και κόκκινο της φωτιάς αν αναζητάτε μια σχέση γεμάτη ένταση και πάθος