Μοίρασαν χαρά κι αυτή διπλασιάστηκε! - Στόλισαν το κέντρο μέριμνας για κορίτσια στον Πόρο (φωτογραφίες)

  • Κυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017 21:59
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Είναι γνωστό πως όταν η χαρά μοιράζεται γίνεται διπλή. Αυτό συνέβη και το απόγευμα της Κυριακής όπου μέλη της  των ομάδων “Εμείς κι εμείς”,  "Είμαι ακόμα παιδί"  και "Αλέα: Η ρίζα του καλού"  επισκέφθηκαν το κέντρο μέριμνας θηλέων στον Πόρο και στόλισαν το δέντρο. Τα κορίτσια δέχθηκαν με αγάπη της φιλοξενούμενες κι όλες μαζί σε χρόνο ρεκόρ άλλαξαν το χώρο με τις διαχειρίστριες και τις συντονίστριες της ομάδας να δίνουν τον καλύτερο ευατό τους, για να δώσουν ένα τόνο Χριστουγεννιάτικο.

Τα στολίδια κρατούσαν μαζί τους οι “Εμείς κι εμείς” και ήταν προσφορά της ομάδας που φαίνεται να υιοθετεί πλέον μια στενότερη σχέση με τα κορίτσια που φιλοξενούνται στο κέντρο τα οποία θα επισκεφθεί και την ερχόμενη βδομάδα για να τους προσφέρει δώρα.

Μετά το στολισμό ακολούθησαν μουσική, τραγούδια και χοροί. Για τα κορίτσια ήταν μια πολύ ευχάριστη μέρα αφού το πρωί είχαν επισκεφθεί και το Μουσείο  με ελεύθερη είσοδο και την εθελόντρια ξεναγό Αθηνά Σφακάκη, ενώ το μεσημέρι απόλαυσαν γεύμα στο Mare χορηγία του "Αγκαλιάζω".

Το πρόγραμμα για την επόμενη Κυριακή περιλαμβάνει για τα κορίτσια του κέντρου:

16.00 ως 17.00 Μαντολίνο με την Ελένη Βασιλάκη

17:00 ως 18:00 Επίδειξη αυτοάμυνας

18:00 ως 19:00 Ωδείο 

19:00 ως 20:00 Ζούμπα με τέσσερις δασκάλους 

και το πρόγραμμα θα κλείσει με το Γιάννη και την μπάντα του.