Στο φεστιβάλ εθελοντισμού η Κίτρινη Αποστολή - Με ενημέρωση, μουσική και τραγούδια για παιδιά

  • Σάββατο, 9 Δεκέμβριος 2017 09:38
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Στις επάλξεις του εθελοντισμού και της προσφοράς στο συνάνθρωπο συνεχίζει να βρίσκεται, συμπληρώνοντας τα πέντε της χρόνιας, η ομάδα Κίτρινη Αποστολή. Έτσι η ομάδα που στηρίζει εκτός των άλλων δραστηριοτήτων της με τρόφιμα 250 οικογένειες το μήνα, αύριο παρουσιάζει τη δράση της στο φεστιβάλ εθελοντισμού που πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η ομάδα από τις 11 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Πειραματικού θεάτρου: “Η Εθελοντική Ομάδα παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις της. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν και να μάθουν πως μπορούν να συνεισφέρουν. Η δράση της στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα είναι μουσικοχορευτική με παιδιά από το 2ο Δημοτικό Αλικαρνασσού,τα παιδιά θα τραγουδήσουν,θα χορέψουν και θα παίξουν μουσικά όργανα”.

Τα μέλη της Κίτρινης Αποστολής καλούν γονείς να ενημερωθούν για τις δράσεις τους αλλά και τα παιδιά να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν.

Τις επόμενες μέρες άλλωστε ακολουθούν κι άλλες δράσεις από την Κίτρινη Αποστολή, όπως είναι παιδική θεατρική παράσταση στις 16 Δεκεμβίρου και περίπτερο στην πλατεία Ελεθερίας από 27 Δεκεμβρίου ως 5 Ιανουαρίου.

Στόχος των ανθρώπων της Κίτρινης Αποστολής είναι να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο σε αυτό που οι ίδιοι υπηρετούν με εξαιρετικά αποτελέσματα για μια πενταετία, στον εθελοντισμό. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε το μήνυμα τους και οι πράξεις αποκτούν νόημα αφού γίνονται ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε όσους προσφέρουν και όσους έχουν ανάγκη στη στήριξη.