Πέντε πράγματα που όλες κάνουμε στην εμφάνισή μας και οι άντρες σιχαίνονται

Το Sex and the City αρχικά, τα περιοδικά και τώρα το Instagram, σύμφωνα με τους άντρες έχει καταστρέψει κόσμο και ντουνιά. Είναι αυτά που δίδαξαν στις γυναίκες την μόδα, τις τάσεις και γενικότερα όλες αυτές τις αισθητικές παρεμβάσεις που κάνουμε κατά καιρούς στην εμφάνισή μας. Υπάρχει η πεποίθηση ότι οι γυναίκες καλλωπίζονται για τις άλλες γυναίκες και όχι για τους άντρες. Πεποίθηση που αν μας ρωτάς, είναι 100% αληθινή. Ναι, υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουμε στην εμφάνισή μας και οι άντρες σιχαίνονται. Θα σου πω τα βασικά:

 

Εxtreme χτενίσματα: Όσο κι αν θέλεις να ξυρίσεις την μία πλευρά του κεφαλιού σου και όσο κι αν ζήλεψες τα… ροζ μαλλιά της εκείνης της περαστικής, θα πρέπει πάντα να έχεις στο νου σου, ότι οι άντρες σιχαίνονται οτιδήποτε σε extreme, πόσο μάλλον στα μαλλιά σου. Όσο πιο φυσικά τόσο το καλύτερο. Ακόμα και αχτένιστα. Το προτιμούν.

 

Άσε κάτω την μάσκαρα: Νομίζεις ότι δεν προσέχουν λεπτομέρειες; Λυπάμαι που θα στο χαλάσω, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Γενικά, θα πρέπει να ξέρεις ότι το βαρύ μακιγιάζ ποτέ δεν άρεσε στους άντρες. Πόσο μάλλον τα υπερφορτωμένα μάτια και οι ψεύτικες βλεφαρίδες. Ειδικά αν είναι υπερβολικές, μπορούν να ξενερώσουν στο λεπτό.

 

Φρόντισε και λίγο τα σώμα σου: Και δεν αναφέρομαι σε γυμναστικές και κυτταρίτιδες. Αυτά μπορούν όλοι να τα συγχωρήσουν και φυσικά να τα δεχτούν. Αυτό που είναι ανεπίτρεπτο, είναι το χαλασμένο μανικιούρ, η έλλειψη… αποτρίχωσης, και φυσικά η κακή προσωπική υγιεινή η οποία συνήθως προδίδεται από την μυρωδιά. Καλέ, γυναίκα είσαι. Συγκεντρώσου και μην ξαναδώ φαγωμένο νύχι. Αν σου χάλασε, ξέβαψέ το anyway.

 

Nα βάφεσαι μπροστά του: Άστον με την αίσθηση ότι ξύπνησες πανέμορφη με τέλειο δέρμα. Είναι ανάγκη καταμεσής του μπαρ εσύ να απλώνεις κραγιόν και μολύβι; Έχεις και ένα πρόσωπο στην κοινωνία πια.

 

Και κάτι που ίσως να μην περίμενες: Οι άντρες λατρεύουν τα λευκά και ίσια δόντια. Όσο πιο περιποιημένη είναι η οδοντοστοιχία σου τόσο το καλύτερο για εκείνους. Είναι και θέμα υγείας φυσικά. Θέλω να πιστεύω ότι μία φροντίδα την ρίχνεις. Έτσι δεν είναι;

queen.gr