Ποιά κάνει τους καλύτερους μπουμπουριστούς; - Βίντεο από την Κρήτη στα κορυφαία του 2017

  • Παρασκευή, 8 Δεκέμβριος 2017 08:33
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Ένα βίντεοο από την Κρήτη με τίτλο «Cretan Survivor – Challenge Accepted» βρέθηκε στην 8η θέση με τα κορυφαία βίντεο στο youtube το 2017.

Πρόκειται για το βίντεο παρουσίασης της ραδιοφωνικής εκπομπής “Καλοκαίρι στο Νότο” που παρουσιάζουν ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου.

Το βίντεο είναι πραγματικά απολαυστικό με δύο νοικοκυρές από την Κρήτη να συναγωνίζονται για το ποια φτιάχνει τους καλύτερους… χοχλιούς, σε ένα στυλ που θυμίζει δοκιμασία του survivor.

Το ξεκαρδιστικό αυτό βίντεο αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, σημειώνοντας πάνω από 1.000.000 προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook! Cencept and edit by experiencemore.eu

Πλάνα με Drone Γιάννης Μεταξάκης, κάμερα Μανόλης Λεβεντέλης.

Tους ρόλους ερμηνεύουν η Κατερίνα Γιοβανόγλου, Γεωργία Τελώνη, Κώστας Μαυρικάκης, Δημήτρης Γιαννίδης, Αναστασία Πατρακουλάκη, Ειρήνη Τζουβελέκα, Μαρία Ζουραράκη, Μαρία Καραλάκη, Ειρήνη Κυριακοπούλου, Μαρία Ρουμπάκη, Νίκος Παπαδακης, Αλέξης Τζάρος κ.λπ.

Και η Μαρίνα Σάττι

Άρωμα Κρήτης έχει και το νο3 στη λίστα με τα μουσικά βίντεο, όπου βρίσκεται το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, η περίφημη ‘’Μάντισσα”.

Ως γνωστόν η ελληνίδα τραγουδίστρια, συνθέτρια και ηθοποιός μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης όπου από μικρή ασχολήθηκε με το πιάνο έχοντας ως δασκάλα την Ρίκα Δεληγιαννάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λίστες λαμβάνουν υπόψη τους πολλούς παράγοντες, όπως τις προβολές (views) και τον αριθμό των κοινοποιήσεων (shares), των σχολίων και των likes που έκαναν φέτος οι Έλληνες χρήστες του YouTube.

Η ελληνική παρωδία του «Θες Παστίτσιο» από τον So Tiri βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τα κορυφαία βίντεο. Αξιοσημείωτη είναι, ακόμη, η κατάταξη Ελλήνων καλλιτεχνών, καθώς επίσης κι εκείνη δημοφιλών δημιουργών, όπως ο Μάνος ή ο 2J, στη λίστα με τα κορυφαία βίντεο.

patris.gr