Ο εθελοντισμός γιορτάζει στο Ηράκλειο - Τρεις μέρες γεμάτες δράσεις και ψυχαγωγία

  • Παρασκευή, 8 Δεκέμβριος 2017 08:13
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Εθελοντικές ομάδες θα παρουσιάσουν το έργο τους και θα πραγματοποιήσουν σχετικές δράσεις όπως και Παραγωγικοί Φορείς και Άνθρωποι θα προσφέρουν τις γνώσεις τους, τη διάθεση τους και τον χρόνο τους στους επισκέπτες του Φεστιβάλ μέσα από διάφορες δραστηριότητες.

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη, διοργανώνεται το 1ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Εθελοντισμού στις 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, Λεωφ. Πλαστήρα 10 (απέναντι από τον τάφο Καζαντζάκη), προς τιμήν των Εθελοντικών Ομάδων και Εθελοντών της Κρήτης.

Εθελοντικές ομάδες θα παρουσιάσουν το έργο τους και θα πραγματοποιήσουν σχετικές δράσεις όπως και Παραγωγικοί Φορείς και Άνθρωποι θα προσφέρουν τις γνώσεις τους, τη διάθεση τους και τον χρόνο τους στους επισκέπτες του Φεστιβάλ μέσα από διάφορες δραστηριότητες.

Ποιος:

To «Sociallazo ΝΝC» είναι ένας Κόμβος Δικτύωσης, Συνεργασίας και Δημιουργικότητας για την Κοινωνική Καινοτομία και Τοπική Ανάπτυξη.

Στόχος του είναι να Δικτυώσει την Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα με σκοπό να δημιουργηθεί ένα Δυναμικό Οικοσύστημα Συνέργειας, παγκόσμια συνδεδεμένο, όπου στους χώρους του μπορεί να επωάσει, να αναπτύξει και να υποστηρίξει εθελοντικές και επιχειρηματικές ομάδες και δράσεις για θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Οι δράσεις του βασίζονται στον Αθλητισμό, την Τέχνη, την Επιστήμη-Τεχνολογία, την Εκπαίδευση, το Περιβάλλον και στην Επιχειρηματικότητα με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο πιστεύοντας ότι αυτοί είναι οι πυλώνες του Πολιτισμού του 21ου Αιώνα.

Όραμα του είναι η Συνοχή και η Εξέλιξη την κοινωνίας μας όπως και η ανάδειξη της Συνεργασίας και της Συνεισφοράς ως Ανθρώπινες Αξίες.

Τι:

1ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Εθελοντισμού, Μια Γιορτή Συνεργασίας και Συνεισφοράς

«Η κίνηση μετράει»

Με αφορμή την «Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού για Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη» διοργανώνεται το 1ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Εθελοντισμού στις 8-9-10/12 στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου προς τιμήν των Εθελοντικών Ομάδων που δραστηριοποιούνται στη Κρήτη με σκοπό να αναδείξουν το έργο τους για να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι συμπολίτες μας. Έναρξη στις 5:00μμ

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ και σε συνεργασία με Παραγωγικούς Φορείς και Ανθρώπους της πόλης, θα πραγματοποιηθούν και άλλες δραστηριότητες όπως κοινωνική κουζίνα, συλλογή ειδών 1ης Ανάγκης, προβολή ταινιών μικρού μήκους, ομιλίες-συζητήσεις, workshop οινολογίας/καφέ/αυτοσχεδιασμού-θεατρικό παιχνίδι, έντεχνη βραδιά, κρητικό γλέντι κ.α.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να αναδείξει το έργο τον εθελοντικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στη Κρήτη με σκοπό να ενημερώσει και ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες μας.

Σκοπός του είναι να δείξει τον θετικό κοινωνικό αντίκτυπο που δημιουργεί η δυναμική της Συνεργασίας και Συνεισφοράς στη κοινωνία μας.

To πρόγραμμα των τριών ημερών όπως δόθηκε από τους διοργανωτές  περιλαμβάνει :

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου


 4:00 Μ.Μ.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Γίνεται συλλογή ειδών 1ης Ανάγκης όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρουχισμό, παπούτσια και φάρμακα από το STUDIO FM1, τον Ραδιοφωνικό σταθμό Σπουδαστών ΤΕΙ Ηρακλείου.

 5:00 Μ.Μ. - 7:00 Μ.Μ.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ [ Αίθουσα: Πειραματικό Θέατρο ]

Η Εθελοντική Ομάδα παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις της, Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν και να μάθουν πως μπορούν να συνεισφέρουν. Ελάτε να παρακολουθήσετε την Διαδραστική παρέμβαση για τον σχολικό εκφοβισμό: "Η εμπειρία του Χαμόγελου του Παιδιού"


 7:30ΜΜ-9:00ΜΜ

ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ [ Αίθουσα: Πειραματικό Θέατρο ]

ΑΣΚΗΣΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Ομιλία - συζήτηση O Γυμναστής ο Κλινικός Διατροφολόγος Δημήτρης Μυλωνάκος και ο Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπευτής Αλέξανδρος Μήτρος θα μας μιλήσουν για τους άξονες ενός υγιεινού τρόπου ζωής και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

 9:30 Μ.Μ.

ΕΝΤΕΧΝΗ ΒΡΑΔΙΑ [ Αίθουσα: Πειραματικό Θέατρο ]

H Βούλα Στρατάκη μαζί με τους Γιάννη Τσιλογιάννη(κιθάρα/φωνή), Γιώργο Κουρουπη(βιολί) και Νίκο Σκιαδά(κρουστά) θα μας οδηγήσουν ..έντεχνα στο κλείσιμο της βραδιάς με μουσικές πανδαισίες.

 

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

 10:00 ΠΜ

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Γίνετε συλλογή ειδών 1ης Ανάγκης όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρουχισμό, παπούτσια και φάρμακα από το STUDIO FM1, τον Ραδιοφωνικό σταθμό Σπουδαστών ΤΕΙ Ηρακλείου.

 11:00ΠΜ-13:00ΜΜ

ΟΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ [Αίθουσα: Πειραματικό Θέατρο]

Η Εθελοντική Ομάδα παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις της. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν και να μάθουν πως μπορούν να συνεισφέρουν. Μία από τις παρουσιάσεις αφορά θεατρικό βιωματικό.

 12:00-3:00ΜΜ

WORKSHOP ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ - IMPROV [Αίθουσα: Μικρό Θέατρο]

by Ilias Voskakis

Το αυτοσχεδιαστικό θέατρο, συχνά αποκαλούμενο improv ή impro, είναι μία μορφή θεάτρου, συχνά κωμωδίας, στην οποία όλα αυτά που εκτελούνται είναι απρογραμμάτιστα, χωρίς σενάριο, δημιουργούνται αυθόρμητα από τους ερμηνευτές. Ο διάλογος, η δράση, η ιστορία και οι χαρακτήρες δημιουργούνται από τους παίκτες, καθώς ο αυτοσχεδιασμός εξελίσσετε χωρίς τη χρήση ενός ήδη προετοιμασμένου γραπτού σεναρίου.


 1:00ΜΜ-3:00ΜΜ

ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ [Αίθουσα: Πειραματικό Θέατρο]

Η Εθελοντική Ομάδα παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις της. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν και να μάθουν πως μπορούν να συνεισφέρουν/. Αυτά μέσα από μια ευαίσθητη διαδραστική εμπειρία όπου -θα ακούσετε ηχογραφημένα βιβλία για την ακουστική βιβλιοθήκη των τυφλών. -θα ακούσετε ζωντανές αναγνώσεις βιβλίων από εθελοντές, έχοντας δεμένα τα μάτια & να κινηθείτε σε ένα περιορισμένο χώρο πάντα με την καθοδήγηση τους, έτσι ώστε να οξύνετε τις υπόλοιπες αισθήσεις σας διαδραστικά. Θα χαρούμε να τους γνωρίσετε από κοντά και….

 3:00ΜΜ-4:00ΜΜ

SPIN THE WHEEL [Αίθουσα: Πειραματικό Θέατρο]

Η Εθελοντική Ομάδα παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις της. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν και να μάθουν πως μπορούν να συνεισφέρουν. Η ποδηλατική ομάδα του “Spin the wheel” επέστρεψε από την Αφρική και μας προσκαλεί να πάρουμε μια γεύση από το ταξίδι της. Τον Ιούλιο του 2017 οχτώ από τα μέλη της διένυσαν 750 χμ. στην Αφρική, από το Μαλάουι ως την Τανζανία με στόχο να επισκεφτούν 15 σχολεία και να μοιράσουν γραφική ύλη και αθλητικό εξοπλισμό σε 4.500 παιδιά.

 3:00ΜΜ-6:00ΜΜ

Ταινίες Μικρού Μήκους [Αίθουσα: Μικρό Θέατρο]

Ελάτε να γνωρίσουμε το μέλλον του ελληνικού και όχι μόνο κινηματογράφου. Το 40ό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στο 1ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Εθελοντισμού. Θα προβληθούν οι βραβευμένες ταινίες της χρονιάς!


 3:00ΜΜ-6:00ΜΜ

WORKSHOP ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ [Αίθουσα: Εργαστήρι Πολυμέσων]

by Minas Psarakis

O Σύμβουλος Οίνου Minas Psarakis θα μας βάλει στο "κλήμα" του κρασιού για να ανακαλύψουμε τις μαγευτικές κρητικές ποικιλίες, τα αρώματά τους και το συνδυασμό τους με το φαγητό, γιατί να επιλέγουμε ποιοτικό εμφιαλωμένο κρασί και κάποια tips, ώστε να καταλήξουμε στην κατάλληλη φιάλη στις καθημερινές μας αναζητήσεις.

 4:00ΜΜ-5:00ΜΜ

PHOTO AID [Αίθουσα: Πειραματικό Θέατρο]

Η Εθελοντική Ομάδα παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις της. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν και να μάθουν πως μπορούν να συνεισφέρουν. H Photoaid, είναι μια πρωτοβουλία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα από ανθρώπους για ανθρώπους. Μία εθελοντική ομάδα που έχει ως σκοπό την ανάδειξη, μέσω της τέχνης της φωτογραφίας, του κοινωνικού έργου ΜΚΟ και φιλανθρωπικών οργανώσεων καθώς και συλλογικών--ιδιωτικών πρωτοβουλιών.

 5:00ΜΜ-6:00ΜΜ

ΑΤΑΧΤΟΙ [Αίθουσα: Πειραματικό Θέατρο]

Η Εθελοντική Ομάδα παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις της. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν και να μάθουν πως μπορούν να συνεισφέρουν. Οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. είναι εθελοντική – μη κυβερνητική οργάνωση, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που έχει ως κύριο στόχο να προάγει την ιδέα του εθελοντισμού και με την πραγματοποίηση διάφορων δράσεων να κάνει ένα-ένα τα όνειρα της πραγματικότητα.


 6:00ΜΜ-7:00ΜΜ

ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙ [Αίθουσα: Πειραματικό Θέατρο]

Η Εθελοντική Ομάδα παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις της. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν και να μάθουν πως μπορούν να συνεισφέρουν. Η ομάδα «Είμαι Ακόμα Παιδί» είναι ένα δίκτυο εθελοντών για την κοινωνικοποίηση και εξωστρέφεια των παιδιών σε Ορφανοτροφεία και Ιδρύματα. Οι δράσεις μας είναι ήδη παρούσες στο «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Προστασίας Παιδιού» στον Πόρο, στην «Στεγη Αρρενων Ανηλικων στον Μασταμπα» στην περιοχή του Ηρακλείου. Στο «Ορφανοτροφείο της Μονής Καλυβιανής» στις Μοίρες και στο «Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Χανίων».

 6;00ΜΜ-7:00ΜΜ

STAND UP COMEDY [Αίθουσα: Μικρό Θέατρο]

by S.U.C.C. Η S.U.C.C.(STAND UP CRETAN COMEDIANS) συμμετέχουν στο 1ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Εθελοντισμού. Για αυτή την εμφάνιση, τα λόγια είναι περιττά και το γέλιο θα περισσέψει. Ελάτε να στηρίξουμε την πρώτη ομάδα κωμικών stand up του νησιού μας. Καλώς Ορίσατε SUCC

 7:30ΜΜ

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ [Αίθουσα: Πειραματικό Θέατρο]

by Nikolas Smyrnakis

Σε όλους μας έχει τύχει να προσφέρουμε και να λαμβάνουμε πολλαπλάσια. Όλοι πάλι έχουμε κάποια στιγμή νιώσει να δίνουμε και να εισπράττουμε αγνωμοσύνη. Να προσφέρουμε και στο τέλος να νιώθουμε κενοί. Ο συγγραφέας του βιβλίου “Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου” (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) και success coach Νικόλας Σμυρνάκης, θα μιλήσει για την έννοια της προσφοράς και θα μας προτείνει να την επαναπροσδιορίσουμε, να καταρρίψουμε βαθιά ριζωμένους μύθους

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 


 10:00 ΠΜ

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Γίνετε συλλογή ειδών 1ης Ανάγκης όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρουχισμό, παπούτσια και φάρμακα από το STUDIO FM1, τον Ραδιοφωνικό σταθμό Σπουδαστών ΤΕΙ Ηρακλείου.

 11:00ΠΜ-1:00ΜΜ

ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ [Αίθουσα: Πειραματικό Θέατρο]

Η Εθελοντική Ομάδα παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις της. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν και να μάθουν πως μπορούν να συνεισφέρουν. Η δράση της στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα είναι μουσικοχορευτική με παιδιά από το 2ο Δημοτικό Αλικαρνασσού,τα παιδιά θα τραγουδήσουν,θα χορέψουν και θα παίξουν μουσικά όργανα.

 12:00-1:00ΜΜ

WORKSHOP BARISTA(KI) [Αίθουσα: Εργαστήρι Πολυμέσων]

by Giorgos Kontorinis «Ο καλος καφές στο σπίτι» Tips και τρόποι παρασκευής για τον τέλειο καφέ Διάρκεια: 1 ώρα Θεματολογία: Πώς να διαλέξουμε τον κατάλληλο καφέ. Σωστή φύλαξη και διατήρηση. Διαφορετικοί τρόποι άλεσης. Διαφορές μεταξύ espresso, φίλτρου, ελληνικού. Συνταγές και δοσολογία ανάλογα με τον τρόπο παρασκευής. Επίδειξη καφέ φίλτρου με pour over & immersion. Επίδειξη καφέ espresso & cappuccino


 12:00-3:00ΜΜ

WORKSHOP ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ - IMPROV [Αίθουσα: Μικρό Θέατρο]

by Ilias Voskakis Το αυτοσχεδιαστικό θέατρο, συχνά αποκαλούμενο improv ή impro, είναι μία μορφή θεάτρου, συχνά κωμωδίας, στην οποία όλα αυτά που εκτελούνται είναι απρογραμμάτιστα, χωρίς σενάριο, δημιουργούνται αυθόρμητα από τους ερμηνευτές. Ο διάλογος, η δράση, η ιστορία και οι χαρακτήρες δημιουργούνται από τους παίκτες, καθώς ο αυτοσχεδιασμός εξελίσσετε χωρίς τη χρήση ενός ήδη προετοιμασμένου γραπτού σεναρίου.

 1:00ΜΜ-2:00ΜΜ

ΑΛΕΑ - Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ [Αίθουσα: Πειραματικό Θέατρο]

Η Εθελοντική Ομάδα παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις της. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν και να μάθουν πως μπορούν να συνεισφέρουν. Στη δράση τους στο πλαίσιο του Φεστιβάλ τα παιδιά-επισκέπτες μας στις 3:00μμ-6:00μμ μπορούν να ζωγραφίσουν και να εκφραστούν για το καλό της φύσης και του πλανήτη.

 2:00ΜΜ-3:00ΜΜ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΡΗΤΗΣ [Αίθουσα: Πειραματικό Θέατρο]

Η Εθελοντική Ομάδα παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις της. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν και να μάθουν πως μπορούν να συνεισφέρουν. Στη δράση τους στο πλαίσιο του Φεστιβάλ τα παιδιά-επισκέπτες μας στις 3:00μμ-6:00μμ μπορούν να ζωγραφίσουν και να εκφραστούν για το καλό της φύσης και του πλανήτη.


 3:00ΜΜ-4:00ΜΜ

ΝΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ [Αίθουσα: Πειραματικό Θέατρο]

Η Εθελοντική Ομάδα παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις της. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν και να μάθουν πως μπορούν να συνεισφέρουν.

 3:00ΜΜ-6:00ΜΜ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ [Αίθουσα Εστιατορίου]

by ALEA & TEXNIS ERGA Οι Εθελοντικές Ομάδες ΑΛΕΑ-Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ και το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους και βοηθούν τα παιδιά να ζωγραφίσουν και να εκφραστούν για το καλό της φύσης και του πλανήτη.

 3:00ΜΜ-6:00ΜΜ

WORKSHOP ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ [Αίθουσα: Εργαστήρι Πολυμέσων]

by Minas Psarakis O Σύμβουλος Οίνου Minas Psarakis θα μας βάλει στο "κλήμα" του κρασιού για να ανακαλύψουμε τις μαγευτικές κρητικές ποικιλίες, τα αρώματά τους και το συνδυασμό τους με το φαγητό. Θα μάθουμε να επιλέγουμε ποιοτικό εμφιαλωμένο κρασί και κάποια tips, ώστε να καταλήξουμε στην κατάλληλη φιάλη στις καθημερινές μας αναζητήσεις.


 3:00ΜΜ-6:00ΜΜ

Ταινίες Μικρού Μήκους [Αίθουσα: Μικρό Θέατρο]

Ελάτε να γνωρίσουμε το μέλλον του ελληνικού και όχι μόνο κινηματογράφου. Το 40ό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στο 1ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Εθελοντισμού. Θα προβληθούν οι βραβευμένες ταινίες της χρονιάς! Μάθετε περισσότερα εδώ https://www.facebook.com/events/743119549228709/

 4:00ΜΜ-6:00ΜΜ

Basic Life Support - BLS [Αίθουσα: Πειραματικό Θέατρο]

Η Εθελοντική Ομάδα παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις της. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν και να μάθουν πως μπορούν να συνεισφέρουν. Η δράση της στο πλαίσιο του Φεστιβάλ περιλαμβάνει προβολή βίντεο κ ταυτόχρονη εξάσκηση σε προπλάσματα με τη βοήθεια των εκπαιδευτών μας. Θα μας δείξει πως μπορούμε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας σε περίπτωση που είναι ζητούμενο η Ζωή!

 6:00ΜΜ-7:00ΜΜ

ZUMBA FITNESS

Φορέστε άνετα ρούχα.. το πιο όμορφο χαμόγελο σας και ελάτε να ανεβάσουμε τη θερμοκρασία με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Ελεύθερη συμμετοχή για μικρούς και μεγάλους! Χορός και γυμναστική για όλους από πιστοποιημένους Ζumba Instructor :ΒΟΥΤΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (KARMA wellness studio), ΝΤΑΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΤΟΝΙC GYM&CANDIA MARIS), ΣΥΛΒΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΙΑΝ (BOCA del arte), MAΡΙΖΑ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ (DANZIAMO&XΟΡΟΚΙΝΗΣΗ), ΑΛΙΚΗ ΤΥΜΠΑ (My Gym&ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ)  


 8:00ΜΜ

ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ [Αίθουσα Εστιατορίου]

Εις το επανιδείν Δεν θα μπορούσε να λείπει το Κρητικό Γλέντι. Ο Αλέξανδρος Πασπαράκης(μαντολίνο-τραγούδι), ο Σωτήρης Στεφανάκης(λύρα-τραγούδι), ο Γιώργος Πασχαλίδης(λαούτο-τραγούδι) και Στέλιος Ανετάκης(λαούτο) θα μας ξεσηκώσουν για να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο, χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς για τις παραδοσιακές αξίες που έμειναν ξεχασμένες στο σεντούκι με τα προικιά! Ας ακολουθήσουμε τα βήματα της καρδιάς και των αξιών μας και όπου μας βγάλει... Θα είναι σίγουρα για καλό!

Αφηστε καποιο σχολιο