Το Ηράκλειο τρέχει για το Παιδικό Χωριό SOS - Στις 23 Δεκεμβρίου το 3ο Santa Run

  • Πέμπτη, 7 Δεκέμβριος 2017 08:33
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Στις 23 Δεκεμβρίου θα γίνει φέτος το 3ο Santa Run 2017, με την υποστήριξη των εθελοντικών ομάδων δράσης του Παιδικού Χωριού  SOS Κρήτης και τη συνεργασία των ανθρώπων του Love Radio 102,8.

Με σύνθημα “Τρέχουμε για καλό σκοπό, τρέχουμε και στηρίζουμε το    Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης”, οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη ενώ η εκκίνηση θα γίνει στις 4 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου.

Με στόχο τη μεγαλύτερη προσέλευση μικρών και μεγάλων φίλων που στηρίζουν δράσεις κοινωνικού περιεχομένου όπως αυτή και έχουν σκοπό την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας, οι διοργανωτές της εκδήλωσης ευελπιστούν αυτή τη χρονιά να είναι μεγαλύτερη η συμμετοχή του κοινού και οι συμμετέχοντες να απολαύσουν την εκδήλωση και να “φωτίσουν” με την προσφορά τους περισσότερες παιδικές ψυχές, σκορπίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας για το μέλλον τους. Τη φετινή εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά το συγκρότημα των XANAZOO, που θα κλείσει τη βραδιά με μια μεγάλη συναυλία στην πλατεία Ελευθερίας με πολύ κέφι, πολλή διασκέδαση, πολύ τραγούδι.

Δηλώσεις  συμμετοχής  στα περίπτερα του Παιδικού Χωριού  SOS Κρήτης:

Πλατεία Ελευθερίας. 2. Αρχή δρόμου κεντρικής αγοράς (οδός 1886).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Παιδικό Χωριό SOS  Κρήτης

Μπορείτε να  επικοινωνείτε:

τηλ.: 2810-222610, fax: 2810-222670, e-mail: soskriti@sos-villages.gr.