Τα trends στο μακιγιάζ που θα δούμε το 2018

Αν αγαπάς το make up όσο κι εμείς, τότε θα ανυπομονείς να μάθεις πρώτη όλες τις τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν την χρονιά που μας έρχεται, για να μπορέσεις να τις υιοθετήσεις asap και να εντυπωσιάσεις.

Υπάρχουν πολλά make up look και διαφορετικά μακιγιάζ που θα σε κάνουν να ανανεωθείς και να ξεχωρίσεις. Mε έμπνευση απευθείας από ταcatwalk και τα παρασκήνια των show των πιο μεγάλων σχεδιαστών, ταμεγαλύτερα make up trends του 2018, αυτά που θα βλέπουμε παντού την επόμενη σεζόν και ήδη από τώρα έχουν κάνει την εμφάνιση τους σε περιοδικά και σε λίγο έξω στο δρόμο, θα κλέψουν τα βλέμματα με πολύ πολύ κομψό τρόπο και απαράμιλλο στυλ. Επιπλέον θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά και το πρόσωπο μας. Έτσι με αέρα τοπ μόντελ θα τα καλωσορίσουμε και θα τα δοκιμάσουμε! Εμείς εντοπίσαμε τα τέσσερα βασικά λουκ στα οποία οποία καμιά δεν θα μπορεί να αντισταθεί και σίγουρα θα τα αντιγράψουμε. Χρώμα, λάμψη, γεωμετρία είναι οι λέξεις κλειδιά! Τόλμησε τα για μοντέρνες και θηλυκές εμφανίσεις που αποπνέουν φρεσκάδα!

 

Designer Liner
Το eyeliner αλλάζει εντελώς αυτήν την άνοιξη. Αποκτά νέο χαρακτήρα, σύγχρονο και πιο επαναστατικό. Μεταλλικό φινίρισμα, έντονα χρώματα και ανατρεπτικές αποχρώσεις, ακανόνιστο σχήμα, χοντρές 60s και 70s γραμμές.

Glitter στα βλέφαρα.
Ποιος είπε πως οι ενήλικες δεν μπορούν να φορούν γκλίτερ; Είτε σε μίνιμαλ στιλ με διακριτικό liner είτε με πιο βαρύ drama look τα μάτια σας θα λάμψουν όπως ποτέ άλλοτε αν το εφαρμόσετε.

Ruby red χείλη
Το κλασικό, φλογερό κόκκινο επανέρχεται και τυλίγει το μακιγιάζ με νέο, ανοιξιάτικο πάθος και ανεπανάληπτη, σαγηνευτική θηλυκότητα. Ζωηρό και διαχρονικό, glossy ή απλώς shiny, το κόκκινο κραγιόν δεν θα λείψει ούτε στιγμή από το τσαντάκι μας.

Μια σκια μόνο
Αυτήν την άνοιξη θα φορέσουμε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στα μάτια μας, με τη διαφορά, πως δε θα τα συνδυάσουμε μεταξύ τους, αλλά θα απλώνουμε μια μόνο σκια με χρώμα σε όλο το βλέφαρο για εντυπωσιακό pop αποτέλεσμα.

 

Πηγή: bovary