O oίκος Chanel επαναλανσάρει την θρυλική κρέμα χεριών La Creme Main

Τι μπορεί άραγε να ανακαλύψει κανείς μέσα σε μια γυναικεία τσάντα; Κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι ένα signature κραγιόν...

Πλέον υπάρχει και κάτι ακόμα, εξαιρετικά πολύτιμο. Μια κρέμα χεριών η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε ώρα και στιγμή μέσα σε μια γεμάτη ημέρα.

Κάνετε κινήσεις και χρησιμοποιείτε τα χέρια συνεχώς, έτσι οι προκλήσεις που αυτά αντιμετωπίζουν είναι πολλές, όπως το συχνό πλύσιμο, οι βλάβες από το περιβάλλον, ο ήλιος, ο αέρας και φυσικά το κρύο. Όλες ξέρουμε πόσο υποφέρουν τα χέρια από το τσουχτερό, χειμωνιάτικο κρύο όπως και πόσο απαραίτητο είναι να τα φροντίζουμε και να τα περιποιούμαστε, για να διατηρήσουμε την ομορφιά και την νεανική τους όψη.

Εμπνευσμένη από την κρέμα χεριών που δημιούργησε η Mademoiselle Chanel το 1927, η La Crème Main επαναλανσάρεται από τον κορυφαίο οίκο.

Ένα πλήρες προϊόν φροντίδας για τα χέρια σας, που αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, και χαρίζει βελούδινη, λαμπερή επιδερμίδα.

Και όλα αυτά σε μια απόλυτα εύχρηστη, on-the-go συσκευασία ιδανική για να την έχετε μαζί σας όλη μέρα. 

Αντί για το κλασικό σωληνάριο, ο οίκος Chanel επέλεξε μια συσκευασία μοναδική, με απίστευτη εργονομία και πρωτότυπο σχέδιο που θυμίζει ένα ολόλευκο, λείο βότσαλο, όπως αυτά στις μαγευτικές παραλίες, που δεν προσεγγίζεις εύκολα.

Πίσω από την απλότητα και τον μίνιμαλ σχεδιασμό του κρύβεται μιαμεγάλη και αποκλειστική καινοτομία, που χρειάστηκε 4 χρόνια συνεργασίας μεταξύ του Packaging Department και του Artistic Direction and Formulation Laboratory. Μέσα στο ιδιαίτερο αυτό μπουκάλι υπάρχει μια μικρή αφαιρούμενη σακούλα που περιέχει την φόρμουλα και την προστατεύει από τον αέρα και τους ρύπους.

Πιέζοντας την συσκευασία, ενεργοποιείται το σύστημα που απελευθερώνει την σωστή ποσότητα κρέμας, για απόλυτη ενυδάτωση και λάμψη χωρίς να πηγαίνει χαμένη ούτε σταγόνα.

Μετά από κάθε χρήση το βότσαλο επανέρχεται στο αρχικό του σχήμα.

Η elegant και πολύ πρακτική συσκευασία της La Crème Main είναι ιδανικό αξεσουάρ για τα ταξίδια και μπορείτε να την έχετε συνέχεια στην τσάντα σας.

Με βάση φωτογραφίες χεριών περισσότερων από 1000 γυναικών η έρευνα του οίκου Chanel όρισε τα κριτήρια της ομορφιάς του δέρματος των άκρων. Τα όμορφα χέρια έχουν σταθερή, ενυδατωμένη επιδερμίδα, με γεμάτη εμφάνιση, χωρίς κηλίδες, με δυνατά νύχια και μαλακά πετσάκια.

Στόχος είναι μια εξατομικευμένη, σύγχρονη φόρμουλα που εκπληρώνει όλα αυτά τα κριτήρια και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Το μυστικό της; To κερί τριαντάφυλλου από τα αγροκτήματα Chanel Pégomas στο Grasse της Γαλλίας, το οποίο λαμβάνεται με την απόσταξη των ρόδων.

Αυτό το πολύτιμο συστατικό, είναι πολύ πλούσιο και ιδανικό για την επιδερμίδα, την οποία λειαίνει και μαλακώνει σαν βάλσαμο και προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Θαυματουργό όπως και το λουλούδι ίριδα Pallida που καλλιεργείται εκεί και είναι γνωστό για τις ιδιότητες που χαρίζουν λάμψη και αγαπάει να προσθέτει ο οίκος στα skincare προϊόντα του.

Για μέγιστη ενυδάτωση και άνεση η κρέμα εμπλουτίζεται με γλυκερίνη, υαλουρονικό οξύ και shea butter.

Επιπλέον σε έρευνα που διεξήγαγε το Chanel Research Sensorial Evaluation Laboratory, σε 300 γυναίκες, μία συγκεκριμένη υφή τράβηξε την προσοχή τους. Ήταν η κρέμα La Creme Main που επέλεξαν, αφού ανταποκρινόταν σε όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας τους. Από τηνγρήγορη απορροφητικότητα, την αίσθηση και την διακριτική του εμφάνιση και συμπεριφορά μετά την εφαρμογή.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά χρειάζεται τον χειμώνα, προκειμένου να προλάβετε την ξηρότητα και το ξεφλούδισμα. Τοκαλοκαίρι απλώστε την το βράδυ πριν τον ύπνο σαν μια θεραπεία νύχτας.

45% περισσότερη θρέψη και ενυδάτωση, βελούδινη επιδερμίδα, 70% πιο δυνατά νύχια.

Με την θρυλική Chanel La Crème Main, είστε σχεδόν έτοιμες για το τέλειο μανικιούρ!

bovary.gr