Από εκπομπή μόδας στο Survivor Panorama

Η Ελεονώρα Μελέτη αποτελεί για τα καλά παρελθόν από τον ΣΚΑΪ και το Survivor Πανόραμα.

Το κανάλι, όμως, δεν πτοήθηκε και έσπευσε να βρει την αντικαταστάτρια της Ελεονώρας μέσα στον ίδιο τον σταθμό, όπου τον τελευταίο καιρό επικρατεί… πανδαιμόνιο. Δε χρειάστηκε δηλαδή να ψάξει και πολύ, μιας και μία βόλτα από τα studios του «My Style Rocks»  ήταν αρκετή για να βρεθεί το νέο «Survivor» κορίτσι του Ατζούν Ιλίτζαλι.

Είναι ξανθιά, είναι εντυπωσιακή και τα αρσενικά τη λατρεύουν. Μην πάει το μυαλό σας στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ή την Ιωάννα Τούνη, καθώς ο δαιμόνιος Τούρκος παραγωγός δεν έχει καμία όρεξη να πειραματιστεί στη δυνατότερη τηλεοπτική παραγωγή του.

Ο ίδιος θέλησε ένα πρόσωπο έμπειρο τηλεοπτικά και ικανό να στηρίξει τη μεσημεριανή εκπομπή του παιχνιδιού επιβίωσης που κάνει πρεμιέρα στα μέσα Γενάρη. Και ποια καλύτερη από την Ευαγγελία Αραβανή;

Η ίδια ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την αποστολή της στο σόου μόδας του ΣΚΑΪ μέσα στον Δεκέμβριο, το οποίο και ολοκληρώνεται μετά την επιτυχημένη του πορεία. Έτσι, θα έχει όλο τον χρόνο να ασχοληθεί με το νέο για εκείνη project που αφήνει στα χέρια της ο Ατζούν.

 

Πηγή: menshouse