Χρυσούλα Παπαδάκη, μια νέα επιχειρηματίας στις εκλογές του Επιμελητηρίου

  • Παρασκευή, 1 Δεκέμβριος 2017 11:26
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπα

Τις επόμενες μέρες η Χρυσούλα Παπαδάκη διεκδικεί για πρωτη φορά την ψήφο των συναδέλφων της στον κλάδο του Τουρισμου κατεβαίνοντας υποψήφια με το ψηφοδέλτιο “Μπροστά για το Επιμελητήριο” με επικεφαλής το Μανόλη Αλιφιεράκη.

Ποια είναι η Χρυσούλα Παπαδάκη

Η κ.Παπαδάκη αναφέρεται για το βιογραφικό της ως εξής: “ Νιώθω ιδιαίτερη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη, μετά την πρόταση που δέχτηκα από τον κ.Μανώλη Αλιφιεράκη, να είμαι υποψήφια στην παράταξη Μπροστά..Επιμελητήριο!! Είμαι νέα επιχειρηματίας, 30 ετών, σίγουρα με μικρή εμπειρία αλλά όμως με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες, όρεξη για δουλειά και νέες καινοτόμες ιδέες που θα βοηθήσουν στην προώθηση της νεανικής και Γυναικείας επιχειρηματικότητας.
Με σπουδές στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και αρκετές επιμορφώσεις πάνω στην Επιχειρηματικοτητα,τον Τουρισμό και την συνεχή παρακολούθηση συνεδρίων στον τομέα μου μαθαίνω να προσπαθώ καθημερινά και εκπαιδεύομαι στον δύσκολο δρόμο του επιχειρείν .Είμαι ενεργό μέλος στον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρημάτων Κρήτης στο Mέλος Δ.Σ. στο Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης, του καθώς επίσης ενεργο μελος στις ομάδες Τουρισμού-Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου και του Youth Entrepreneurship Club .”

Η εμπειρία στον Τουρισμό

Η κ. Παπαδακη συνεχιζει αναφέροντας για την εμπερία της με τα εξης : “Έχοντας αναλάβει μια μικρή τουριστική μονάδα Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Villa Apollonia Apts - Αγία Πελαγία για πρώτη φορά μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας όραμά μου είναι να συνεισφέρω στο Επιμελητήριο εκπροσωπώντας τις ανάγκες στον τομέα του τουριστικού κλάδου και μετατρέποντας την κρίση ως ευκαιρία για όλους τους επιχειρηματίες. Αναγνωρίζοντας ότι ο τουρισμός αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της τοπικής ανάπτυξης έχουμε ως στόχο την επένδυση σε νέες και καινοτόμες δράσεις-πρωτοβουλίες με σκοπό την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νησιού μας .Ο συνδυασμός της εμπειρίας των παλιών και της όρεξης καθώς και του δυναμισμού των νέων θα αποδώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.”

Οι στοχοι

Κατεβαίνοντας για πρωτη φορά στο στίβο των εκλογών η κ. Παπαδακη οριοθετεί τους στόχους της ως εξής: “Πρωταρχικός σκοπός θα έλεγα , είναι η προώθηση των ίσων ευκαιριών στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική μας ζωή και η εξάλειψη των δυσμενών επαγγελματικών διακρίσεων. Στοχος μου είναι να βοηθησω στην εκπληρωση των στοχων του κ.Αλιφιερακη που είναι η αναβαθμιση του τουριστικου προιντος και η επιμήκυνση της τουριστικης περιοδου . Ως γυναικα επιχειρηματιας μελος του Ανατυξιακου Συλλογου Γυναικων Επιχειρηματιων Κρητης θα προσπαθησω να προσφερω τα μεγιστα και σε αυτό το κομματι. Επιδίωξη αλλά και δέσμευσή μου είναι να στηρίξω με κάθε δυνατό τρόπο τους ανθρώπους που μέσα στην κρίση τολμούν, δημιουργούν, ονειρεύονται, κοιτάνε… Μπροστα! Η στηριξη σε εμενα δεν είναι μονο σε εμενα αλλα η στηριξη στον Κ. Μανωλη Αλιφιερακη και στο οραμα του για τον Επιχειρηματικο κοσμο του Ηρακλειου»