Απόψε η φωταγώγηση του δέντρου στο Τάλως Πλάζα με πολλές εκπλήξεις

H πιο γιορτινή αντίστροφη μέτρηση, έχει αρχίσει! Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου από τις 8 το βράδυ η καρδιά της πόλης θα χτυπά σε χριστουγεννιάτικο ρυθμό στο TALOS PLAZA!

‘’Μέσα από μια λαμπρή τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που ετοιμάσαμε για κάθε Κρητικό, σας περιμένουμε για να υποδεχθούμε παρέα τα Χριστούγεννα 2017” επισημαίνουν οι διοργανωτές.

Μικροί και μεγάλοι, θα μπορέσετε να ζήσετε μοναδικές στιγμές θεάματος και ψυχαγωγίας: Μουσική, ρυθμός, ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, δρώμενα ξωτικών, χορωδιακά τραγούδια, μαγικά πυροτεχνήματα, επαγγελματίες τυμπανιστές, όλα υπόσχονται μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη!

“Ελάτε” -τονίζεται- “να απολαύσουμε στιγμές ουσιαστικής ψυχαγωγίας και να δημιουργήσουμε μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα, που με πυρήνα το TALOS PLAZA θα απλωθεί σε όλη την πόλη!’’.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗΣ

 (ώρα έναρξης 20.00)

Το δέντρο θα φωταγωγήσει ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

Παρουσίαση: Μαίρη Καριωτάκη, δημοσιογράφος.

Συμμετέχουν οι: Batala Creta ομάδα βραζιλιάνικων κρουστών, η  Παιδική & Νεανική Χορωδία Περιφέρειας  Κρήτης, Ομάδα Ξωτικών του Ηράκλειο ΟΑΑ.

Αντιπροσωπεία  της  ΠΑΕ  ΟΦΗ 1925  και των  Ακαδημιών της  θα συμμετάσχει στην εκδήλωση.

Πυροτεχνήματα/Κομφετί.

Συναυλία με την  Ανδριάνα Μπάμπαλη  (Ώρα έναρξης  21:30).

Η πολύ ταλαντούχα ερμηνεύτρια, μαζί με τους μουσικούς Άκη Κατσουπάκη και Παναγιώτη Τσεβά, θα μας παρασύρει σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, γεμάτο ευαισθησία αλλά και δυναμισμό!

Η αυλαία των Χριστουγέννων 2017 ανοίγει την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στο TALOS PLAZA!

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλα τα δρώμενα της βραδιάς φωταγώγησης.

Το  TALOS PLAZA διαθέτει ΔΩΡΕΑΝ  προς το κοινό το parking  του όλη την διάρκεια της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου 2017.

Αφηστε καποιο σχολιο