Δέκα κακές συνήθειες που σας χαλούν το στυλ - Γίνετε κομψή αλλάζοντας τις!

Η απόφαση που πρέπει να πάρετε για τη νέα χρονιά που σε λίγο έρχεται, σε σχέση με το στιλ σας είναι μία: ήρθε η ώρα να κόψετε κάθε κακή συνήθεια που σας κρατάει πίσω!

Αν η πρόκληση να κάνετε μια καινούργια αρχή στο προσωπικό σας στιλ, ακούγεται δύσκολη και δεν ξέρετε πραγματικά από πού να αρχίσετε, μην αγχώνεστε. Συγκεντρώσαμε 10 σημεία από τα οποία μπορείτε να ξεκινήσετε για να κάνετε το  στυλ σας μοναδικό. Διαβάστε παρακάτω…

1. Να μην φέρνετε τα ρούχα στα μέτρα σας
Υπάρχει ένας καλός λόγος που όλοι οι σχεδιαστές και οι στιλίστες επιμένουν ότι πρέπει να έχετε έναν καλό ράφτη ή μοδίστρα στην ατζέντα σας. Η σωστή εφαρμογή στα ρούχα είναι απαραίτητη για να δείχνετε πάντα κομψή και περιποιημένη.

2. Να φοράτε συνεχώς μαύρα σε σημαντικές εκδηλώσεις (γάμοι, γενέθλια, κ.λπ.)
Φυσικά και το μαύρο αποτελεί την πιο “ασφαλή” επιλογή, αλλά τελικά πρόκειται για ένα χρώμα που το φοράει το 90% του πληθυσμού. Τολμήστε να διαφοροποιηθείτε! Επιλέξτε ένα εμπριμέ φόρεμα, ένα φωτεινό κίτρινο τοπ ή οποιοδήποτε χρώμα σάς κάνει να νιώθετε όμορφη και σέξι.

3. Να αγοράζετε ένα κομμάτι για να το φορέσετε σε μία συγκεκριμένη περίσταση
Όταν βλέπουμε ένα κομμάτι και το ερωτευόμαστε με την πρώτη ματιά, συνήθως βρίσκουμε ένα σωρό δικαιολογίες για να το αγοράσουμε -ακόμη και αν πρόκειται για κάτι μη-πρακτικό. Πριν όμως προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά, σκεφθείτε πώς και πότε θα το βάλετε και αν σκοπεύετε να το φορέσετε σύντομα, αλλιώς, καλύτερα μην το πάρετε γιατί μπορεί εν τω μεταξύ να βρείτε κάτι άλλο…

4. Να αγνοείτε τα κομμάτια με έκπτωση σε ένα κατάστημα
Είναι γεγονός ότι συνήθως το σημείο όπου ένα κατάστημα έχει τα κομμάτια με έκπτωση, είναι ακατάστατο και δύσκολα μπορείτε να βρείτε κάτι, αλλά προτείνω να αφιερώνετε δυο-τρία λεπτά για να ρίχνετε μια γρήγορη ματιά. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να βρείτε. 

5. Να ψωνίζετε μόνο και μόνο επειδή κάποιο online κατάστημα έβαλε προσφορές
Ειδικά τώρα που ξεκίνησαν οι εκπτώσεις, όλοι λαμβάνουμε emails που μας ενημερώνουν για ειδικές προσφορές στα αγαπημένα μας online καταστήματα. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει οπωσδήποτε να ψωνίσετε!

6. Να μην φροντίζετε σωστά τα πουλόβερ ή τα παπούτσια σας
Θυμηθείτε: ποτέ μην πετάτε τα πουλόβερ σας χωρίς να τα διπλώσετε σωστά γιατί μπορεί να μπλεχτούν και να ξεχειλώσουν, και ποτέ μην πέφτετε στις λάσπες με τα λευκά σας sneakers (μπορεί να μην καταφέρετε να τα καθαρίσετε). Φροντίστε τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας. Άλλωστε, ακόμη και το πιο φθηνό έχει ένα κόστος…

7. Να ξεχνάτε τα αξεσουάρ
Πριν φύγετε από το σπίτι, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει να προσθέσετε ένα αξεσουάρ στην εμφάνισή σας - μην το παρακάνετε, όμως.

8. Να μην ψωνίζετε καινούργια εσώρουχα παρά μόνο όταν τα χρειάζεστε
Μπορεί τα σουτιέν και τα λοιπά εσώρουχα να βρίσκονται τελευταία στη λίστα σας για ψώνια, αλλά είναι εξίσου σημαντικά με ένα καινούργιο φόρεμα ή τοπ. Ίσως και περισσότερο, αφού μπορούν να αναδείξουν ή να καταστρέψουν ένα  look.

9. Να μην τσεκάρετε για προσφορές στο Amazon ή στο eBay
Για όλες όσες δεν έχουν ασχοληθεί πολύ με το eBay, καλό θα ήταν να γνωρίζετε ότι μπορείτε να βρείτε φθηνές προσφορές και μάλιστα σε επώνυμα κομμάτια που οπουδήποτε αλλού κοστίζουν. 

10. Να συγκρίνετε συνεχώς το στιλ σας με κάποιας άλλης
Μπορεί να αναζητούμε έμπνευση στην εμφάνιση πολλών κομψών γυναικών, αλλά δεν χρειάζεται να παθαίνουμε εμμονή. Το 2017 δεχθείτε ότι και η δική σας αίσθηση του στιλ είναι εξίσου ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα και υποστηρίξτε την χωρίς να κάνετε συνεχώς αυτοκριτική.

womanidol.com