'Αρωμα Ελλάδας στο Χόλιγουντ - Διάσημοι που η Ελληνική τους καταγωγή δεν είναι και τόσο γνωστή

Δεν είναι μόνο η Άνιστον, η Μενούνος, ο Ζακ Γαλυφιανάκις και ο Yanni...

Ναι, όλοι ξέρουμε και είμαστε υπερήφανοι για την ελληνική καταγωγή του Ζακ Γαλυφιανάκις, του Τζορτζ Στεφανόπουλος, της Τζένιφερ Άνιστον, της Ρίτα Γουίλσον (σύζυγος Τομ Χανκς), του Τζον Κασαβέτις, της Ολυμπίας Δουκάκη και του Αλεξάντερ Πέιν, του διάσημου και βραβευμένου σκηνοθέτη, μεταξύ άλλων και του Nebraska.

Υπάρχουν όμως και άλλοι σταρ του Χόλιγουντ, μουσικοί, ηθοποιοί και παρουσιαστές, που έχουν ελληνικές ρίζες (έστω και πολύ μακρινές). Μάλιστα, η μητέρα κάποιου από αυτούς ήταν και υποψήφια Μις Ελλάς στον διαγωνισμό του 1957!

Δείτε λοιπόν κάποιους διάσημους που δεν ξέραμε ότι είναι (και) Έλληνες, σύμφωνα με το ranker.com.

Kelly Clarkson

Η διάσημη τραγουδίστρια που ξεκίνησε την καριέρα της από το «American Idol», έχει ελληνικές, αγγλικές, σκωτσέζικες, γερμανικές και ιρλανδέζικες ρίζες. Τώρα από που, μην το ψάχνετε και πολύ, σημασία έχει ότι είναι και ελληνικής καταγωγής.

Hank Azaria

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στην Ελλάδα ως τον τρελό επιστήμονα, τον αγαπημένο της Φοίβης στα «Φιλαράκια», έχει καταγωγή από τους Σεφαραδίτες Εβραίους της Θεσσαλονίκης. Οι παππούδες του έμεναν στη Θεσσαλονίκη ενώ και οι δύο γονείς του μετανάστευσαν στις ΗΠΑ, όπου και γεννήθηκε ο Xank. Έχει κερδίσει 6 βραβεία Emmy για τις συμμετοχές του σε τηλεοπτικά  σίριαλ ενώ έχει παίξει και στις ταινίες The Birdcage, Godzilla, America´s Sweethearts  και Night at the Museum: Battle of the Smithsonian.

Amy Sedaris

Η...ειδική στο πλύσιμο των ρούχων, της γνωστής τηλεοπτικής διαφήμισης μαλακτικού, είναι υπαρκτό πρόσωπο! Η Amy είναι επιχειρηματίας, ηθοποιός και πολύ γνωστή κωμικός στις ΗΠΑ και είναι κατά το ήμισυ Ελληνίδα, από την πλευρά του πατέρα της.

Tiffani Amber Thiessen

Θυμάστε τη Βάλερι, από το Beverly Hills, 90210; Ε, έχει ελληνικές ρίζες από την πλευρά της μητέρας της, η οποία ήταν Ελληνο- τουρκο- ουαλή. Τραβηγμένο, αλλά ισχύει.

Tommy Lee

Ο Tommy Lee βασικά είναι μουσικός αλλά όλοι τον ξέρουν ως τον πρώην της Πάμελα Άντερσον, με το πολύ ξύλο και τα ροζ dvd. Αυτό που μάλλον δεν ξέρατε είναι ότι γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962  από Αμερικανό πατέρα (υπηρετούσε στην αμερικανική βάση) και Ελληνίδα μητέρα, τη Βασιλική Παπαδημητρίου, η οποία μάλιστα ήταν υποψήφια Μις Ελλάς το 1957. Καλό;

Michael Constantine

Ο αγαπημένος mr Portokalos, από το  My Big Fat Greek Wedding (Γάμος αλα Ελληνικά) είναι Ελληνας δεύτερης γενιάς. Γεννήθηκε το 1927 στην Πενσυλβάνια ως Gus Efstratiou και είναι γιος δύο Ελλήνων μεταναστών, του Θεοχάρης Ιωαννίδη και της Ανδρομάχης Ευστρατίου,- Φωτιάδου. Εντάξει, για τον Kostas Portokalos, το είχαμε υποψιαστεί....

news.gr