Πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν θυμώνουν;

  • Σάββατο, 25 Νοέμβριος 2017 07:50
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Θα έχεις παρατηρήσει ίσως, ότι ο θυμός σου δεν φθάνει σε πλήρη εκτόνωση αμέσως, αλλά μερικές φορές μπορεί να «χτίζεται» επί μέρες ή ακόμα και εβδομάδες. Όπως μια καταιγίδα.

Και όταν αυτή η τέλεια καταιγίδα/οργή σε πλήξει, θα πρέπει να αναγνωρίσεις αυτό που πραγματικά είναι. Αναγνώρισε λοιπόν την τρομερή δύναμη που έχεις σαν ζώδιο να εκφράσεις την οργή σου. Και συγκρατήσου…

Κριός: Μια λυσσαλέα ηφαιστειακή έκρηξη οργής, που» φτύνει» την λιωμένη λάβα σαν με τη μορφή απειλών επικών διαστάσεων, οι οποίες αμέσως κρυώνουν και κρυσταλλώνουν.


Ταύρος: Ένας τεράστιος ογκόλιθος δυσαρέσκειας που το μέγεθός του αναπτύσσεται με αργούς ρυθμούς και επιταχύνει στα τυφλά μ’ έναν εκκωφαντικό ήχο, μέχρι τελικά να κολλήσει σε έναν τοίχο τσαντίλας.


Δίδυμοι: Ένας καταστροφικός ανεμοστρόβιλος γεμάτος συντρίμμια, με ριπές υψηλής ταχύτητας αναστάτωσης και χάους γύρω απ’ όλα, μέχρι να ηρεμήσει και να σταθεροποιηθεί η πίεση.


Καρκίνος: Ένα ταραγμένο τσουνάμι που ανεβαίνει σιγά-σιγά στην ακτή και διογκώνεται μέχρι να γίνει μιας πλημμύρα αγωνίας που οδηγεί σε καταστροφή.


Λέων: Μια εξοργισμένη πυρκαγιά που καίει ανεξέλεγκτα και σκορπά σπινθήρες δυνατής οργής στον αέρα, έως ότου οι φλόγες κάψουν τα πάντα με έναν κριτσανιστό ήχο.


Παρθένος: Μια θύελλα πάγου εχθρότητας που ψύχει τον ουρανό και τη γη, μουδιάζει και αποδυναμώνει τις αισθήσεις, σκεπάζοντας τον ουρανό με την πυκνή αναταραχή της.


Ζυγός: Μια έξαλλη δίνη ανέμου που επιδιώκει να ρουφήξει επιθετικότητα και να χρησιμοποιήσει την εξουσία της, προκειμένου να ωθήσει το θυμό μέσα στον αιθέρα.


Σκορπιός: Μια πικρόχολη πυρκαγιά που προκαλείται από τη συσσώρευση οργισμένης πίεσης και πάθους και τρέφεται από τη δική της ένταση συνεχώς, μέχρι να γίνουν όλα στάχτη.


Τοξότης: Μια γιγαντιαία θύελλα αγανάκτησης που είναι σύντομη μεν, αλλά αφήνει μια ηχώ από βροντές εχθρότητας που αντηχούν μέσα από τα σύννεφα.


Αιγόκερως: Ένας εξοργιστικός σεισμός που τρέμει και κλονίζει τον ίδιο τον πυρήνα της γης, αφήνοντας την καταστροφή στο πέρασμά του.


Υδροχόος: Μια εξαγριωμένη περιστρεφόμενη καταιγίδα, που στροβιλίζεται άγρια, επιδιώκοντας να ξεριζώσει ό,τι βρίσκεται στο δρόμο της. Είναι ασυνήθιστη, αλλά αρκετά σοβαρή και χαρακτηρίζεται από βαθιά, επίμονα περιστρεφόμενα ανοδικά ρεύματα, ενώ δεν μπορεί να περιοριστεί.


Ιχθύες: Μια ομίχλη με υδρατμούς δυσαρέσκειας και πόνο, που απλώνεται στο άμεσο περιβάλλον της, πνίγοντας και τυφλώνοντας ό,τι αγγίζει.

astrology.gr

Αφηστε καποιο σχολιο