Φτιάξτε την ιδανική ερωτική ατμόσφαιρα για κάθε ζώδιο

Με τον Δία πλέον για τα καλά στον Σκορπιό, ό,τι σχετίζεται με τη σεξουαλική μας ζωή έρχεται και πάλι δυναμικά στο προσκήνιο. Ας δούμε τι στρέφει την προσοχή κάθε ζωδίου στο επίμαχο θέμα, λοιπόν…

 

Κριός

Εδώ τα πράγματα είναι απλά, λιτά και κατανοητά. Τόνισε τα δυνατά σημεία της σιλουέτας σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να θυσιάσεις ένα μέτρο κομψότητας (μη φτάσεις στο κιτς, το χάνεις). Μπες κατευθείαν στο ψητό, να φαίνεσαι και ιδανικά, να είσαι τολμηρός και ετοιμοπόλεμος, όχι όμως εύκολος και λιγούρης. Το καλύτερο αφροδισιακό για το κριάρι είναι μία αξιόλογη, γρήγορη αλλά όχι εύκολη (λέμε τώρα) κατάκτηση.

 

Ταύρος

Επίλεξε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο από το οποίο δεν θα φύγεις ζέχνοντας κρεμμύδι και παϊδάκι. Ντύσου απλά και φινετσάτα, λούσου το άρωμά σου και απόλαυσε το φαγητό και το ποτό σου, πάρε το χρόνο σου. Επαίνεσε το καλό γούστο του Ταύρου και πέτα ερωτικά υπονοούμενα χωρίς να γίνεσαι χυδαίος. Άγγιξε ανάλαφρα μέχρι να πάρει μπρος ο Ταύρος. Όταν συμβεί, θα το καταλάβεις. Γενικά, μη βιάζεσαι, εδώ το παιχνίδι είναι αντοχής.

 

Δίδυμοι

Ντύσου κομψά δείχνοντας το προσωπικό σου στιλ. Φτιάξε πλούσιο πρόγραμμα όπου δεν θα καθίσεις πουθενά για πολύ, Μίλα, μίλα, μίλα με χιούμορ, ευφυΐα, πειράγματα και χωρίς ντροπές, δείχνοντας (όχι επιδεικνύοντας) τις εμπειρίες, τις γνώσεις και την ευρεία σου γκάμα. Μην είσαι σοβαροφανής, γέλα, χόρεψε και κάνε την κίνησή σου ανάλαφρα εν μέσω του γενικού χαμού και φασαρίας όταν οι νοητικές άμυνες του Διδύμου είναι χαλαρές.

 

Καρκίνος

Σχεδίασε κλασικό ραντεβού με δείπνο και ποτό σε  άνετο μέρος, ιδανικά σπίτι. Δείξε έντονο ενδιαφέρον και φροντίδα για τον Καρκίνο και τόνισε την εξαιρετική σχέση με την οικογένειά σου, το ωραίο σου σπίτι, τη στρωτή σου καθημερινότητα, τη σταθερή σου δουλειά. Σπεύσε να τον ανακουφίσεις, πονάει; Μασάζ. Τον αδικούν; Θα τους κάνεις ντα. Δεν τον καταλαβαίνουν; Εσύ τον καταλαβαίνεις. Από κει και πέρα, τα πράγματα είναι εύκολα.

 

Λέων

Dress to impress , θέλεις τα βλέμματα πάνω σου. Κινήσου με αέρα χιλίων καρδιναλίων και πείσε ότι είσαι το μέγα βραβείο στο στίβο των σχέσεων. Μην είσαι μετριόφρων, αλλά μην επισκιάζεις το λιοντάρι σου. Κάνε κομπλιμέντα, εντυπωσιάσου με τα κατορθώματά του, μν διακόπτεις τον λέοντα όταν μιλάει και φυσικά μη μιλάς με άλλους. Δείξε το ρομαντισμό σου και την επιδεκτικότητά σου σε ρομάντζα μνημειωδών διαστάσεων. Έφτασες.  

 

Παρθένος

Περιποιήσου τον εαυτό σου εξονυχιστικά και φρόντισε την εμφάνισή σου μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Άσε τον Παρθένο να αποφασίσει τι θα κάνετε, το αντίθετο είναι ρίσκο. Επαίνεσε τις επιλογές του, κυρίως στη λεπτομέρεια. Μη φας οτιδήποτε παχαίνει, εν ανάγκη, μη φας κι επαίνεσε τη φυσική του κατάσταση. Δείξε τη συγκρότησή σου και έσω επικοινωνιακός. Φρόντισε να μυρίζεις ωραία και να είσαι πεντακάθαρος.

 

Ζυγός

Φρόντισε να είσαι άρτιος αισθητικά, αν είσαι και όμορφος, μεγάλο συν. Σκέψου φινέτσα και δραστηριότητες με ένα βαθμό κουλτούρας, ακόμη κι αν είναι ένα απλό φαγητό. Γνώριζε τη μουσική, το θέατρο, την μόδα, τα κουτσομπολιά των celebrity και μίλα για αυτά. Δείξε τους καλούς σου τρόπους και γενικά έχε στο μυαλό σου ένα μοντέρνο ιππότη ή πυργοδέσποινα. Έχε τις κεραίες σου τεντωμένες, η προσέγγιση του Ζυγού θα είναι τόσο αβρή, όσο και ο ίδιος.

 

Σκορπιός

Κράτα τον εαυτό σου επτασφράγιστο μυστικό. Μη δίνεις πολλές λεπτομέρειες για το τι κάνεις, ποιος είσαι, τι έχεις περάσει. Γενικά καλλιέργησε κλίμα film noire με μπόλικο μυστήριο και σαγήνη και ιδανικά χωρίς άσματα τύπου Macarena, ποτά με ομπρελίτσες και άβολες χορευτικές φιγούρες. Κατά βάση, ντύσου σέξι, πέτα σαφείς τολμηρές κουβέντες εδώ κι εκεί και μετά μάζευέ το κι άσε τον Σκορπιό να κάνει τη δουλειά. Και κυρίως, μη σοκάρεσαι.

 

Τοξότης

Κανόνισε έξοδο με κόσμο, φεστιβαλικό event, ντίσκο, γενικά κάτι, κάπου να γίνεται ψιλοχαμός και να υπάρχει μία δημιουργική ασάφεια ως προς το πρόγραμμα και την ακριβή δραστηριότητα. Μίλα για ταξίδια σου, για το πόσο είσαι του αλωνιού και του σαλονιού, για τις εμπειρίες σου,  πες ανέκδοτα, χαχάνισε, φάτε στο πόδι. Ξεκαθάρισε ότι στην αναζήτηση για την αδερφή ψυχή δεν υπάρχουν κανόνες, δεσμεύσεις και εγγυήσεις και μπες στο ψητό.

 

Αιγόκερος

Φόρα και επίλεξε δραστηριότητες και μέρη που δεν «φωνάζουν» αλλά δείχνουν ξεκάθαρα ότι έχεις κλάση και φινέτσα. Μίλα για την επαγγελματική σου επιτυχία, το ότι είσαι από τζάκι (αν είσαι) και δείξε ότι τα καταφέρνεις. Κάνε κομπλιμέντα στον Αιγόκερο, ακόμη κι αν ξινίζει σαν λεμόνι. Να φαίνεσαι και ιδανικά να είσαι «δύσκολος/η». Τέλος, πότισε τον Αιγόκερο και περίμενε την ευεργετική επίδραση του αλκοόλ στην προσέγγισή του.

 

Υδροχόος

Βγείτε με παρέα και φρόντισε να δημιουργήσεις φιλικό-συνενοχικό κλίμα με θεμα ταινίες, σειρές, Playstation, μουσική, κουβέντα για τα τελευταία πολιτικά ευτράπελα, για κάτι ενδιαφέρον που άκουσες/είδες/διάβασες/σκέφτηκες/πρέπει να κάνετε. Να είσαι πάντως του κουτιού και να μην κρύβεις καθόλου, μα καθόλου το μυαλό σου. Άδραξε τη στιγμή ή τον Υδροχόο, όταν το πάθος για τα κοινά ενδιαφέροντα κορυφωθεί.

 

Ιχθύες

Ανακάλυψε τις καλλιτεχνικές και μεταφυσικές ανησυχίες που έχεις θάψει από το Λύκειο και μνημόνευσε με πάθος και λυρισμό τη ζωή που δεν έζησες. Αν είσαι καλλιτέχνης και δη βασανισμένος ή σκέτο βασανισμένος, έξτρα πόντοι, μην το κρατάς μυστικό από το ψάρι σου. Λουλούδια, σοκολάτες, κατνάδες υπό το σεληνόφως, όλα παίζουν. Σκέψου μεγάλες χειρονομίες (ακόμη και σε μορφή λούτρινων) και διαλόγους από φινάλε ρομαντικών κομεντί.

 

Πηγή: athensvoice